Yalıda yaza veda

Votka markası Belvedere’in yaza veda partisi geçtiğimiz akşam Esma Sultan Yalısı’nda yapıldı.

Belvedere Avrupa Bölge Müdürü Laurent Vitrac ile bT Pazarlama’nın sahibi Burak Türeci’nin ev sahipliğinde düzenlenen partiye Osman Merzeci, eski eşi Serra Tokar’la birlikte geldi. Geçtiğimiz ay boşanan Serra Hanım ve Osman Bey’in evli olduğu günlerdeki gibi mutlu olduklarını gözlemledim. Davete katılanlar arasında Fulya Cinisli de vardı. Fulya Hanım, kardeşi Tolga Cinisli’yle gelmişti Esma Sultan Yalısı’na. Davetlilerin pandomim sanatçıları tarafından özel bir gösteriyle kapıda karşılandığı partide, dünyaca ünlü şarkıları, kanun, darbuka, klarnet, keman gibi enstrümanlar eşliğinde yorumlayan Dolapdere Big Gang Grubu sahneye çıktı.

Kanneci Antalya’da

Ünlü gitar virtüözü Ahmet Kanneci, 31 Ağustos akşamı Sunrise Park Resort&Spa’da bir konser verecek. Dünyaca tanınmış gitar virtüözü Javier Garcia Moreno’nun, "Dünyanın en büyük yorumcusu" dediği Kanneci, bugüne kadar birçok festivale katıldı.

Görüntülenmek istesem Türkbükü’ne giderim

Esin Maraşlıoğlu, yaz tatilini gözlerden uzak Ege koylarında geçirdi ve önceki gün İstanbul’a döndü. Arkadaş grubuyla birlikte tekneyle çıktığı turunu bitirip İstanbul’a dönen Maraşlıoğlu’na önceki gün bir davette rastladım. Gözlerden uzak Göcek koylarında denize giren Maraşlıoğlu, bikinisiyle görüntülenmemek için büyük çaba sarf ettiğini söyledi. "Bikinili gözükmek istesem Türkbükü sahillerinde dolaşırım" diyen Esin Hanım, önümüzdeki ay Avrupa seyahatine çıkacak...

Bianca’da son parti

Garanti &Club Prive, consierge ve seyahat hizmetleri şirketi Quintessentially’ın Türkiye ayağı be Quinteesentially işbirliği ile geçtiğimiz hafta Bodrum’un eğlence anlayışına yeni bir soluk getirdi. Bianca Beach Club’da düzenlenen ve Bodrum sezonunun son partilerinden biri olan Garanti & Club Prive partisinde, dans şovlarından ateş yutan adamlara, mimcilerden jonglörlere ve tahta bacaklı adamlara kadar birbirinden renkli gösteriler yer aldı. Bianca Beach’in sahibi Figen Doğusoy ile ortakları Emre Ergani ve nişanlısı Şebnem Işık yazın son partisinde konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Buka’da yedi

F1 takımlarından Spyker’ın sahibi Michiel Mol ve babası Jan Mol, yarış öncesinde Boğaz’ı ayaklar altına alan manzarasıyla adından söz ettiren Kuruçeşme’deki Buka Restoran’da yemek yedi. Mekanın sahibi Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun Miami’den arkadaşları olan baba-oğul Mol’lar, İstanbul’a hayran kaldıklarını belirtti. Spyker pilotlarından Sakon Yamamoto, pazar günü İstanbul Park’taki yarışı 20. tamamlamıştı.

Yarış bitti heyecanı sürüyor

Geçtiğimiz pazar günü yapılan ve Ferrari pilotu Felipe Massa’nın zaferiyle sonuçlanan Formula 1’i İstanbul’un elitleri de yakından takip etti. Romanya Başbakanı Calin Popescu-Tariceanu, Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, TBS Avrupa Başkanı Jeff Kupsky, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ve Nuri Çolakoğlu yarışları birlikte izledi. F1 Başkanı Bernie Ecclestone ise yarış öncesi, Yalçındağ ve Yalçıntaş’a İstanbul gibi bir dünya şehrinde böyle önemli bir organizasyonun başarıyla düzenlediğini söyledi. Yarışları izleyenler arasında Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’dan olan kızı Zehra ve oğlu Kaya’nın annesi Feraye Tanyolaç da vardı. F1 yarışlarıyla ilgili geniş haberleri ve fotoğrafları bugün piyasaya çıkan Hello! dergisinde bulabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları