Vedat Alaton’a Amerikalı sevgili

İshak-Mara Alaton çiftinin oğlu Vedat, bir dönemin hızlı çapkınlarındandı ama uzun zamandır ortalarda görünmüyordu.

Alarko Holding’in İstanbul dışındaki somon balığı üretme çiftliğinin başına geçince, gece hayatından ve çapkınlıklardan ister istemez uzaklaşmıştı. Vedat Alaton sonunda Bodrum’da ortaya çıktı. Üç yıl önce Bodrum’da tanıştığı ve bu yaz yine ülkemize davet ettiği Christina adlı güzelle Göltürkbükü’ndeki Tampa Beach’in iskelesinde güneşlenirken görülen Alaton, birlikte görüntü vermemek için epey çaba gösterdi. Bu ilişkisini meraklı gözlerden uzak tutmak istediği konuşulan Vedat Bey’in bu gizlilik ısrarına anlam vermek güç.

Kısa süreli gerginlik

İsmail Boyner ile Yavuz Demir yaz aylarının ayrılmaz ikilisi oldu. Her ikisi de keyiflerine çok düşkün olan arkadaşlar, birkaç günlük İstanbul turunun ardından yeniden Bodrum’un yolunu tuttu. Sıkı dostlar Boyner’in Göltürkbükü’ndeki evinin önünde bulunan özel iskelede güneşlenen güzellerle sohbet ediyor, çapkınlık turlarında hız kesmiyor. Ama ne olduysa oldu, geçtiğimiz günlerde ikili ufak çapta bir ağız dalaşına girdi. Demir’in sesi yükselse de Boyner ona karşılık vermemeyi tercih etti. Kısa süre içinde de tartışma tatlıya bağlandı.

Sevgilisi terk etti

Uludağ Gazozları’nın ortağı Kızıl Ailesi’nin küçük oğlu Ömer Kızıl da Bodrum tatilcilerinden... Ancak yanında Yunanlı sevgilisi yok. Konuşulanlara göre Ömer Bey, iki yıldır birlikte olduğu Alikiu adlı sevgilisi tarafından terk edilmiş. Geçtiğimiz kış sevgilisini ağabeyi Levent ve onun eşi Sema Kızıl’la da tanıştıran ve evlilik planları yaptığı söylenen Kızıl, bu yüzden keyifsizmiş. Şimdilerde de ağzından düşürmediği purosundan derin nefesler çekip dalgın dalgın Göltürkbükü’nde tur atarken görülüyor sıkça ...

Sutyen yerine bant

Sibel İlkiz’e rastladım geçtiğimiz gece Beşiktaş’taki Shu Bar’da. Güliz Onursal’ın ikiz kızları Merve ile Mina Hasman’ın doğum günü partisine katılmıştı. Mavi bluzunun içine sutyen giymeyen Sibel Hanım, transparan bluzundan göğüslerinin belli olmaması için de ilginç bir çözüm bulmuş ve göğüs uçlarına bant yapıştırmıştı... Ama bu durum dikkatin daha da çok kendi üzerinde toplanmasına yol açtı!

Örnek manken

İpek Tanrıyar çıkardığı ‘İpek Böceği’ adlı şiir kitabının gelirini Türk Böbrek Vakfı’na bırakmıştı. Bu sayede Türk Böbrek Vakfı daha şimdiden 2 diyaliz makinesine daha kavuştu. Öte yandan mankenliğe de devam eden ve İtalya’nın Milano şehrinde ünlü firmalarla yaptığı çekimlerle 800 mağazanın billboard’larını süsleyen İpek Tanrıyar, manken camiasının yüz aklarından bana kalırsa... Bu arada Nejdet Göral’la aralarında çıkan aşk dedikodularına bir anlam veremediğini belirten Tanrıyar’ın, iki aydır çok ciddi bir ilişki yaşadığını, sevgilisinin göz önünde bulunmak istememesinden dolayı birlikte görünmediklerini söylediğini de ekleyeyim.

Ormanda Latin rüzgarı

Jennifer Lopez ve Mark Anthony gibi yıldızların dansçısı olarak ismini duyuran Mas Salsa Brava topluluğu, yarın akşam Park Orman’da sahneye çıkıyor. Gülen Boya Polisan’ın vizyonuna paralel olarak Mundo Latino organizasyonuyla ‘Renklerin Dansı’nı sergileyecek olan grubun yaratıcısı Luis Vazquez, partneri Melissa Fernandez ile birlikte 26 Temmuz’a dek İstanbul’da kalacak. Pek çok ülkede performans sergileyen ve kendi alanlarında eğitim veren bu ünlü çiftin nefes kesen şovlarını izlemek, ülkemizde Latin Müziğinin bir numaralı ismi Dj. Mehmet Ceyhan’ın kıvrak Latin müzikleriyle dans etmek isteyenler, gösterinin biletlerini Biletix’ten 20, mekanın kapısındaki gişeden de 25 milyon liraya alabilecekler.

Beklenen olmadı

Aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Özlem Yıldız, yalnız çıktığı Bodrum tatilinde eski sevgilisi İzzet Antebi ile yeniden yakınlaşır gibi görünse de beklenen olmadı. Eski aşk alevlenmedi, küskün sevgililer biraraya gelemedi. Tampa Beach’te gördüğümüz Yıldız’a da arkadaşlarıyla, kalbi boş şekilde tatile devam etmek kaldı.

10 milyon borç versene

Melissa Eliyeşil, geçtiğimiz hafta Mina ve Merve Hasman kardeşlerin doğum günü partisine katıldı. Beşiktaş Shu Bar’daki partinin çıkışında Eliyeşil eve gitmek için taksiye binmek zorunda kaldı ama son anda yanına para almadığını fark etti. Bunun üzerine usta yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar’dan 10 milyon lira borç istedi. Arkadaşına parayı verip onu zor durumda kalmaktan kurtaran Rüzgar Çetin, daha sonra sevgilisi Merve Hasman’ın yanına döndü.

Dizi tekliflerine açık

Ömer Ergeneli, beyefendi kimliğiyle tanınan, ama pek göz önünde olmayı sevmeyen bir isim... İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra aile şirketlerinde iş hayatına atılan Ergeneli, 24 yaşında da nikah masasına oturmuş. 16 yıl süren evliliğinden Mina ve Mirel adlı iki kızı olan Ömer Bey’in aktif iş yaşamına rağmen oyunculuk hevesi de dillere destan. Bugüne kadar birçok reklam filmi ve dizide oynayan, ‘Sigaraya hayır’ kampanyasında yer alan işadamı, gelecek dizi tekliflerine de her daim açık olduğunu belirtiyor.

Keyfi yerinde

Geçen kış İzmir Cece Bar’da program yapan Alex, yaz aylarında da Antalya’ya demir attı. Antalya Beachpark’taki Cece Bar’da çarsamba, cuma ve cumartesi geceleri sahneye çıkan şarkıcı, eylül ayında da albüm çalışması için start verecek. Albümde yer vereceği, bestesi kendisine ait ‘Kanına giremem’i şimdiden çıktığı mekanlarda seslendirmeye başlayan şarkıcı, gördüğü ilgi ve aldığı olumlu eleştirilerden dolayı çok memnun.

Çıldırtan şaka

Derin Mermerci, sevgilisi Ralph Tezman’la Bodrum tatilinde olduğu günlerde olmadık bir şakaya kurban gitti! İskelede güneşlenen Derin’in cep telefonu belirli aralıklarla çalıyordu. Her açtığında suratına kapanan telefon, genç kızın tüm neşesini kaçırdı. Ama sonunda anlaşıldı ki, bu şakayı yapan kişi Emre Kütük’ten başkası değildi! Kütük, yakın arkadaşını sinirlendirip hemen arkasından onu seyrederek epey güldü, sonunda da durumu ona anlatarak Mermerci’nin içini rahatlattı.

Anne-kız tatilde

Modacı Dilek Hanif’in büyük kızı Dilhan’ın boyu annesini geçti. Anne-kız şimdilerde Bodrum’da tatil yapıyor birlikte. İsviçre Lugano’da okuyan Dilhan’ın yanında bir okul arkadaşı da var. Tatil döneminde arkadaşını Türkiye’ye davet eden genç kız, Bodrum’un doğal güzelliklerini botla yaptıkları mini bir turla gösterdi ona...

Yenilenme zamanı

Şehrin karmaşasından uzak Hillside Su Otel’in ‘Açık havada yoga’ programı ile yenilenme fikri bence çok hoş. İster havuz başında, isterseniz mavi bayraklı plajında keyifle uygulanabilen yoga egzersizleriyle, güne enerjik şekilde başlamak mümkün... Yeşilin ve mavinin her tonunu yakalayabileceğiniz Akdeniz sahillerinde, dünyada eşine rastlanmayan bir konseptle müşterilerini ağırlayan otelde katılacağınız bu yoga programıyla, tüm stresinizden arınarak evinize dönmeniz işten bile değil.
Yazarın Tüm Yazıları