Usta müzisyene sürpriz parti

Atilla Özdemiroğlu, doğum gününü geçtiğimiz akşam Zekeriyaköy’deki Fincan Restaurant’da kutladı.

Öğrencileri, yakın dostları ve ailesinin katıldığı partinin konukları arasında, Tuna Kiremitçi ile sevgilisi İclal Aydın da vardı. Bir ara sahneye çıkan ve "Mucize" adlı şarkısını ilk kez oradaki konuklar için seslendiren Kiremitçi’nin performansı, Özdemiroğlu’ndan tam not aldı.

İstanbul’da rock zamanı

BKM, bayramda İstanbul’un keyfini sürecekler için festival gibi bir konser düzenledi. Son dönemin en sevilen rock gruplarının tek konserde buluşacağı bu dev organizasyon, 15 Ocak günü gerçekleşecek. İstanbul Attack, Dorian, Gripin, Manga ve Vega’nın çıkacağı, kapının 16:00’da açılacağı konser, rock tutkunlarını kendinden geçireceğe benziyor. Bostancı Rock Konserleri’nin ilkine ilginin büyük olduğu da gelen haberler arasında...

Bayram onları ayırdı

İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren Ajda Pekkan ile sevgilisi Okan Tapan, bayramı da ayrı geçiriyor. Mayıs ayında piyasaya süreceği albümünün çalışmaları için İstanbul’da kalan ve günlerini Sezen Aksu’nun stüdyosu’nda geçiren Pekkan, bayramın üçüncü günü Antalya’da sahne alacak. Tapan ise aynı günlerde İsviçre’nin ünlü kayak merkezi St. Moritz’de oğlu ile tatil yapıyor olacak.

Kanlıca’da renkli kutlama

Kanlıca’daki Paysage Restaurant, 16’ncı yılını geçtiğimiz günlerde bir davetle kutladı. Berhan Şimşek, Esin Demirören, Zeynel Abidin Erdem, Oktay Kaynarca, Banu Alkan, Murat Taşdemir, İpek Tanrıyar, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney ve Meral Kaplan’ın da arasında bulunduğu kalabalık davetli grubunun geç saatlere kadar eğlendiği kutlamaya, Lal ile Ruslana da şarkılarıyla renk kattı.
Yazarın Tüm Yazıları