TÜSİAD tatilde

İş dünyasının önde gelen patronları, yoğun tempolarına ara verip tatile çıktı.

Haberin Devamı

Caroline-Mustafa Koç ve Oya-Bülent Eczacıbaşı, Bodrum-Torba Koyu’nda bulunan Alkoçlar Butik Otel’de bir araya geldi. Önceki gün Alkoçlar Otel’in sahipleri Gülşah ve Ender Alkoçlar’ın da bulunduğu akşam yemeğinde buluşan patronlar, daha sonra açıkta demirli teknelerine geçti. Marmaris-Bozburun Koyu’nda tatil yapan TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ile Cem Boyner de önceki gün deniz keyfi yaparken objektife yansıdı. Suya paletlerle giren Ümit Boyner, profesyonel yüzücülere taş çıkardı!

Ahmet Bayer’in yeniden doğuşu

2006’da Bodrum’da dalış yaparken vurgun yiyen ve o günden sonra yaşamına tekerlekli sandalyede devam eden Ahmet Bayer, yeni projelerle iş hayatına dönüş yaptı. İşadamı, önceki gün adı ‘yeniden doğuş’ anlamına gelen şirketi Vita Nova’nın yeni projesi Boutique Yalı Daireleri’ni tanıttı. Yalıkavak’taki Tilkicik Koyu’ndaki davette altı yıl aradan sonra iş hayatına dönen Bayer, “Paslarım silindi” dedi.

Haberin Devamı

‘Sanatçı taktiği’

Abdi İbrahim İlaç Sanayi’nin ortaklarından Nezih Barut, eşi Berrak Barut’la tatile çıktı. Çift, Bodrum sularına demirledikleri Splash adlı teknelerinde önceki gün Üzeyir-Lili Garih’in kızları Dalia Garih ile sevgilisi Gary Lachman’ı ağırladı. Misafirleriyle birlikte denize giren Berrak Barut, bikiniyle görüntülenmek istemediği için sudan havluya sarınarak çıktı, ancak aldığı önleme rağmen Bodrum’da görev yapan muhabir arkadaşım Cenker Tezel’in objektifinden kaça-madı.

Rüzgârın çocukları

Dünyanın en hızlı windsurf’çüleri, bu yıl da PWA Windsurf Dünya Kupası ve Surf&Sound Festivali için Alaçatı’da buluşuyor. Pegasus Airlines’ın sponsorluğunda Alaçatı Sörf Merkezi’nde düzenlenecek organizasyon, bugün başlayacak. 1 Eylül’e kadar sürecek yarışlara, Bora Kozanoğlu ve Çağla Kubat ile dünyaca ünlü birçok sörfçü katılacak.

Hayırlı eğlence

Canan Göztepe, kurucusu olduğu Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği yararına bir davet veriyor. Yarın akşam Bodrum-Yalıkavak’taki Moon Beach’in ev sahipliği yapacağı davette Bülent Özdemir sahneye çıkacak.

İki koruma bir de çanta

Cem Uzan’dan ayrıldıktan sonra Paris’ten İstanbul’a kesin dönüş yapan Derin Mermerci, ailece çıktıkları yaz tatilinin ardından soluğu yeniden İstanbul’da aldı. Hemen her gece farklı bir mekânda eğlenen Mermerci, önceki gün de eniştesi Can Ekşioğlu’nun kardeşi Berk Ekşioğlu’nun ortağı olduğu Anjelique’teydi. Sabahın ilk ışıklarına dek eğlendiği mekândan iki koruma eşliğinde ayrılan Mermerci, görüntülenmemek için yüzünü çantasıyla gizledi.

Yazarın Tüm Yazıları