Tekneye geçince objektif unutuldu

Bodrum’da tatil yapan borsacı Aytek Şavkan ve Brezilyalı eşi Martha Graeff, sık sık arkadaşlarıyla da bir araya geliyor.

Geçen temmuzda nikah masasına oturan çift, önceki gün ise yakın dostları Sezai Taşkent ve onun arkadaşlarıyla Türkbükü’ndeki 34 Beach’te buluştu. Ekip bir süre burada kaldıktan sonra tekneye geçti. Tekneye geçince meraklı gözlerden uzaklaştıklarını sanan güzeller, objektiflere sere serpe güneşlenirken takıldı.

Bilinçli tatilci

Hafta içi her sabah N101’de program yapan Cem Ceminay, hafta sonu tatilini fırsat bilip Bodrum’a uçtu. Tatil için Torba sahillerini tercih eden başarılı radyocu, güneşin zararlı ışınlarına karşı önlem almayı da ihmal etmedi. Cem Ceminay bol bol koruyucu krem sürerek güneş yanıklarından korundu.

Oğlu ile geziyor

Selma Türkeş kuralı bozmadı ve bu yaz da her yıl olduğu gibi tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Bodrum’a oğlu Cazım Bezmen’le gelen Selma Hanım, önceki gün tekne turundaydı. Oğlu ve yakın dostları ile teknede şarap keyfi yaparken de objektifimize işte böyle yakalandı.

Meslekte 40 yıl

Ünlü işletmeci Metin Fadıllıoğlu, meslek hayatında 40 yılı geride bırakmasının şerefine önceki akşam Çubuklu 29’da bir davet verdi. Bu anlamlı geceye Fadıllıoğlu’nun eşi Zeynep ve kızı Selin Fadıllıoğlu’nun yanı sıra Rahmi Koç, Caroline Koç, Cem-Ümit Boyner, Cem Hakko, Ronit Gülcan, Celal-Şebnem Çapa ve Güler Sabancı’nın da arasında bulunduğu yaklaşık 550 davetli katıldı. Son derece özel bir mönünün sunulduğu gecede davetliler, Metin Bey’e bir dostu tarafından 40’ıncı yıl armağanı olarak gönderilen İtalyan grup "Rumba De Mar"ın müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Korktuğu başına geldi

Şebnem Işık, nişanlısı Emre Ergani ile birlikte Bodrum sezonunu açtı. Ergani Bianca adlı mekanında işleri kontrol ederken, Işık ise deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Ancak paparazzi korkusu bu keyfe gölge düşürüyor. Bikinili poz vermek istemeyen ve "Ben avukatım, bu şekilde görüntülenmem hoş olmuyor" diyen Şebnem Hanım, yine de popüler bir isim olmanın bedelini ödüyor ve sık sık objektiflere işte böyle yansıyor.

Bodrum aşıkları

Dilruba Sarıyer, yaz tatilinin tadını sevgilisiyle çıkarıyor. Sarıyer ile adını vermek istemediği erkek arkadaşı, bir süredir Bodrum’da... İkili, birkaç gündür hem denizin hem güneşin hem de romantizmin keyfini sürüyor.

Umut’u kaybettim sanmıştım

Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melisa Mızraklı, bugüne kadar defalarca ayrılıp barıştığı Umut Elçioğlu’ndan bir türlü kopamıyor. Genç kız, geçen kış ayrıldığı Elçioğlu ile yeniden bir araya geldi. İkili önceki gün de Bebek’te objektifimize takıldı. Umut Bey manavdan alışveriş yaparken Mızraklı ise otomobilin içinde onu bekliyordu. Melisa Mızraklı, görüntülendiklerini fark edince "Lütfen beraberliğimize zarar verecek bir haber olmasın. Ben Umut’u kaybettim sanmıştım ama yeniden barıştık ve çok mutluyum" dedi.

Çantasını denize düşürdü

Bodrum, okulların tatile girmesiyle birlikte iyice hareketlendi. Ünlüler sezonu açıp bu popüler tatil beldesinde soluğu aldı. Esra Gürsoy da işte o tatilcilerden biri... Kendisine önceki gün Türkbükü’ndeki 34 Beach’te rastladık. Garip bir telaş içindeydi. Çok geçmeden anladık ki el çantasını iskeleden denize düşürmüş, onu bulmaya çalışıyormuş. Bu uğurda defalarca dalış yapan Gürsoy, sonunda amacına ulaştı ve çantasını sudan çıkardı. Ardından da tatlı su ile yıkayıp kurumaya bıraktı.

Yazarın Tüm Yazıları