Tazminat endişesi boşanmayı engelliyor

Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da dalış yaparken vurgun yiyen ve boynundan aşağısı felç olan Ahmet Bayer, Almanya’da gördüğü tedavi sayesinde büyük oranda iyileşti.

Ancak bu zor günler çiftin evliliğinin sonunu getirdi. Ahmet Bey, geçtiğimiz aylarda iki çocuğunun annesi Sinem Hanım’dan boşanmak istediğini açıkladı. Ama öğrendiğime göre bu kararı almasının üzerinden aylar geçtiği halde henüz dava açmamış. Bunun nedeni ise, tabii söylenenlere göre, davayı kendisinin açması durumunda yüklü miktarda tazminat ödemek durumunda kalacak olmasıymış. Bu tazminattan kurtulmak için davayı sürekli erteliyormuş Ahmet Bayer...

Nişan yakın

Batu Aksoy, üç yıl boyunca birlikte olduğu Ayşe Çavuşoğlu’ndan ayrıldıktan kısa süre sonra Neslişah Alkoçlar’la flört etmeye başlamıştı. Bu aşk halen doludizgin devam ediyor. Çifte geçtiğimiz akşam Swissotel’deki bir davette rastladım. Düğüne el ele gelmişlerdi ve çok mutlu görünüyorlardı. Arkadaşlarının söylediğine göre, Aksoy ile Alkoçlar bu birlikteliği resmiyete dökecekmiş. Yakında aile arasında nişan yüzüklerini takmayı planlıyorlarmış.

Annesinin kopyası

Nazlı-Önder Öztarhan çiftinin kızları Nazenin’i gören herkesin tepkisi aynı oluyor: "Bu kız annesinin kopyası!" Geçtiğimiz gün Nazlı Hanım ile Nazenin’e Bebek Parkı’nda rastladım. Gerçekten benzerlik gözden kaçacak gibi değildi... Güneşin yüzünü göstermesini fırsat bilip kızıyla yürüyüşe çıktığını anlatan Öztarhan, "Nazenin ile geçirdiğim zamanlar, hayatımın en keyifli ve en özel anları... Bu mutluluğu anne olmayan kimse anlayamaz" dedi.

Patroniçe oldu

Begüm Şen, bir süre önce Caba adını verdiği bir şirket kurdu. İthal kozmetik ürünleri satılan Caba’nın kurulum aşamasında en büyük desteği de kendisini iş hayatına atılması konusunda cesaretlendiren eşi Adnan Şen’den aldı. Begüm Hanım, şimdi bu cesareti göstermekten dolayı çok mutlu... Henüz Türkiye’de olmayan birçok kozmetik ürününün önümüzdeki aydan itibaren Caba’da bulunacağını vurguluyor Şen...

Paris’e Türk tasarımı kolye

"Sezgini harekete geçir!" mesajıyla Ece Şirin tarafından tasarlanan "Bee Goddess" mücevher koleksiyonu, kısa sürede dünya starlarının da ilgi alanına girdi. Modacı Donna Karan’dan sonra, son olarak Hilton otellerinin varisi Paris Hilton’un zengin mücevher koleksiyonuna Bee Goddess’dan bir parça eklendi. İstanbul ziyareti sırasında Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal’ın boynunda gördüğü kolyeden çok etkilenen Hilton, kendine hemen koleksiyondaki Artemis sembolünden almış. Aysal, Hilton’un Artemis kolyesini görür görmez vurulduğunu ve "Eşsiz bir parça" diyerek satın aldığını söyledi.

Parti serisi başlıyor

Lounge müziğin yeni frekansı 100.2 Power XL Extra Lounge ve dünya modasının Türkiye’deki adresi V2K designers, güçlerini birleştiriyor. Sürpriz mekanlarda ve

sürpriz isimlerin performanslarıyla yepyeni bir parti serisine imza atmaya hazırlanan Power XL ve V2K designers, bu özel organizasyona 10 Nisan gecesi "8 İstanbul"da start verecek. Serinin ilk partisinde, Dior Homme’un kreatif yönetmenliğini yapmış olan Hedi Slimane’nin de hayranı olduğu Eight Legs adlı dört kişilik İngiliz grup ve moda dünyasının en eğlenceli partilerine müzikleri ile renk katan Dandy&his friends performans sergileyecek. Biletler, Biletix ve tüm V2K designers ile Vakkorama mağazalarında satışa sunuldu.
Yazarın Tüm Yazıları