Takıma ihanet etmedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Hande Yıldırım, geçtiğimiz ay işadamı Mehmet Gamgam’la evlendi.

Bu mutlu çift arasındaki tek uyumsuzluk ise futbol konusunda yaşanıyor. Çünkü koyu Fenerbahçeli aileye, bu evlilikle beraber bir Galatasaray taraftarı damat eklenmiş oldu. Aziz Yıldırım’ın yeğeni Süreyya Yalçın’a gelince, onun takım ruhuna ihanet etmediği ortada. Çünkü bir süredir kendisi gibi Fenerbahçeli Aytek Şavkan’la flört ediyor. Geride bıraktığımız senelerin popüler restoranı Da Mario’nun ortaklarından olan, sonradan bu ortaklıktan vazgeçip esas işine yani yatırım danışmanlığına dönen Şavkan ile Yalçın’ın aşkı henüz çok yeni. Önceki gece 360 Derece adlı kulüpte rastladım sevgililere... Arkadaşları Cem Cantaş ve eşi Tuba Ünsal’la geç saatlere kadar eğlenen çiftin keyfi yerindeydi.

Garih’in tercihi

Geçtiğimiz gün yolum Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki İtalyan restoranı Grissini’ye düştü. İçerisi tıklım tıklımdı. Sosyetik güzellerin defileye gider gibi süslenip püslenip geldikleri restorandaki kalabalığı, VİP Dergisi’nin sahibi Reyhan Can’ın verdiği davete katılanlar, pizza sevenler ve Akdeniz mutfağından uzak kalamayanlar oluşturuyordu. Bir masa bulup oturduktan sonra methini çok duyduğum pizzalar arasından bir seçim yaptım ve somonlu pizza siparişi verdim. Bana kalırsa, söylenildiği, övüldüğü kadar varmış. Servis kalitesi ve leziz yemekleriyle vazgeçilmez mekanlar arasında yerini alan Grissini’nin o günkü konukları arasında Lili Garih de vardı. Damak tadına çok düşkün olduğu bilinen Lili Hanım’ın haftanın üç günü buraya uğradığını da o gün öğrenmiş oldum.

Artık o da bir Kadeh Muhafızı

30 yıldır içki dağıtım ve pazarlama konusunda faaliyet gösteren bT Satış Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ile Margaux’nun sahibi Burak Türeci, İskoç viskilerinin Türkiye’deki şöhret ve başarısına sağladığı katkılardan ötürü, İskoçya’nın ünlü ‘Kadehin Muhafızları’ kulübüne üye kabul edildi. 1988’de İskoç viski sanayisinin büyük firmaları tarafından kurulan, 70’ten fazla ülkede üyesi olan ve merkezi İskoçya’daki Blair Şatosu’nda bulunan kulübün üyelik töreni için Türeci, 17 Nisan’da yola çıkıyor. Eşi Müge Hanım’la birlikte İskoçya’ya gidecek olan Türeci’nin üyeliğe kabulü, 18 Nisan’da Blair Şatosu’nda düzenlenecek seramoni ile kutlanacak.

Babasının sözünden çıkmıyor

Geçtiğimiz günlerde çıktığım Nişantaşı turu sırasında, Selin Denizli ile de karşılaştım. Arkadaşlarıyla buluşup bir şeyler yemeyi planlamıştı. Ancak buluşma saatinden çok önce geldiği için, zaman geçsin diye mağaza vitrinlerine baka baka dolaşıyordu. Elinde tek bir poşet bile göremeyince neden alışveriş yapmadığını sordum. Sebep olarak babasını ve onun aklından çıkarmadığı ‘İhtiyacını varsa al, yoksa gereksiz masraftan kaçın’ sözlerini gösterdi. Anladığım kadarıyla babasına hak veren genç kız, artık harcama konusunda çok daha dikkatli davranacak.

Telefonda gelen teklif

Hande Ataizi ile 24 saat süren evliliğinin ardından özel hayatıyla basında yer almamak için büyük çaba harcayan Fethi Pekin, kalbini yine bir oyuncuya kaptırmış. Genç avukat, ‘Haziran Gecesi’ dizisinde ilgisini çeken Naz Elmas’a duyduğu hayranlığı, çok geçmeden arkadaşlarına da açmış. Onların yardımıyla genç kızın telefonunu da bulmuş. Vakit kaybetmeden onu arayıp yemek davetinde bulunan Pekin amacına ulaşmış ve ikili Papermoon’da buluşmuş. Keyifli geçen yemek, bir flörte de zemin hazırlamış. Bir haftadır görüşen Naz Elmas ile Fethi Pekin, bunun duyulmaması için büyük çaba sarfediyorlarmış.

Ay sonuna kadar açık

Özlem Uygun, ‘Kaleidoscope’ adını verdiği sergisini geçtiğimiz hafta Çukurcuma’daki Galeri Artist’te açtı. Uygun’un son çalışmalarının yer aldığı sergi, 27 Nisan’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Düğüne hazırlanıyor

Heves Ekinci’nin kızı Duğçem, önümüzdeki yaz Jeremy Trigiano ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift biri Paris, diğeri ise İstanbul’da olmak üzere iki düğün yapmayı planlarken, Heves Hanım düğünde her şeyin eksiksiz olması için şimdiden hazırlıklara başladı. Heves Hanım’ın düğünde konukların karşısına hoş bir kayınvalide olarak çıkacağından şüphe yok.

Sabaha kadar dans

İstanbul geceleri yeni bir mekana daha kavuştu. Baltalimanı’ndaki Portaxe adlı kulüp, eğlence tutkunlarının iyi bildikleri Süleyman Nazif, Fifth Avenue, Deep, Balo Club gibi mekanlara imza atan Ahmet Kurşuncu, Mehmet Kurşuncu, Musa Akpınar ve Haldun Kanık’ın ortaklığında hizmete girdi. Saat 22.00’de kapılarını açan mekanda, müşteriler gecenin ilerleyen saatlerine kadar DJ Övgü ve Murat Kanar’ın müziği ile eğleniyor. Saat 03:00-06:00 arası ise DJ kabinine Murat Uncuoğlu giriyor. İstanbul’da iki gösteri sunan Tango Selections adlı grup da, önceki gece sahneledikleri şovun ardından bu mekana giderek geç saatlere kadar eğlendi.

Müzayedeye iki gün kaldı

Portakal Kültür ve Sanat Evi’nin düzenleyeceği 2005 İlkbahar Gece Müzayedesi için geri sayım sürüyor. 13 Nisan’da Conrad Otel’de yapılacak müzayedede Hüseyin Zekai Paşa, Halil Paşa, İbrahim Çallı, Şevket Dağ gibi ressamların tablolarının yanı sıra, ferman koleksiyonu da satışa çıkarılacak. Geçtiğimiz hafta bu müzayede için Portakal Sanat Evi’nde düzenlenen tanıtım kokteyline katılan Berna Yılmaz ve Berna Tokar da müzayede günü mutlaka Conrad Otel’de olacaklarını söyledi.

Cahide 15’te buluştular

Armağan Çağlayan, 38’inci yaşını geçtiğimiz hafta Cahide 15’te kutladı. Çağlayan’ın Gülben Ergen’den Hande Ataizi’ne, Derya Tuna’dan Ali Poyrazoğlu’na kadar onlarca ünlü dostunun katıldığı kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Gecede şov grubuyla karşılıklı göbek atan Hande Ataizi, mekana annesiyle beraber gelen Gülben Ergen, Sema-Faruk Bayhan çifti ve Haldun Dormen, parti sonunda uzun zamandır böylesine eğlenmediklerini söylerken, Cahide 15’in yemeklerinin lezzetine de değinmeden geçemedi.

İlk butik heyecanı

Moda Okulu La Salle Academy’den geçen yıl mezun olan modacı, manken ve sunucu Senem Hakkı, kendi tasarladığı kıyafetlerin satışını yapacağı Bebek’teki Senem Hakkı Fashion Clinic’i açtı. Açılış günü heyecanını ve mutluluğunu sevgilisi Özgür Aksakallı’yla paylaşan genç modacı, haute couture tasarımlarını bundan böyle Küçük Bebek Cad. No: 16/2 Bebek/İstanbul adresindeki atölyesinde sergileyecek.
Yazarın Tüm Yazıları