Süreyya dergici oldu

Süreyya Yalçın Best Of Luxury Bazaar dergisinin genel yayın yönetmeni oldu.

Haberin Devamı

Sevgilisi Tugay Gökkaya’nın sahibi olduğu Portakal Basım tarafından hazırlanan derginin bütün içeriğinden sorumlu olan ve editoryal kadronun başına geçen Yalçın, mayıs sayısından itibaren okurlarıyla buluşacak. Derginin ‘Pets News’ adlı bölümünü hazırlayacak olan Yalçın, başarılı işadamları ve sektörde sivrilen kadınlarla röportajlar da yapacak.

Köpeğini gezdirdi

Sevil Sabancı’nın kızı Melisa Tapan önceki gün Kuruçeşme’deydi. Kız arkadaşıyla Bebek’e gelen Tapan, köpeğini gezdirdi.

Her şey spor için

TV8’deki “Her Şey Futbol” adlı programda yorumcu koltuğunda oturan Sinan Engin, eşi Ayşe Engin’le Bebek’te yürüyüş yaparken objektife takıldı.

Rahatlamış

Galatasaray Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu yeni başkanını seçti. Ünal Aysal, rakiplerine büyük fark atarak Galatasaray’ın yeni başkanı olarak seçilirken, eski başkan Adnan Polat da dostlarıyla Bebek’teydi. Rahatlamış gözüken Polat’ın yanında Samim Baki ve Murat Yalçındağ vardı.

Haberin Devamı

Michelin yıldızlı konuk şef

İstanbul’un gastronomik butik restoranı Mimolett, bu akşam Hollanda’nın 1 Michelin Yıldızlı restoranı De Lindehof’un sahibi Soenil Bahadoer’u konuk şef olarak ağırlıyor.
Bu özel akşam yemeği için Mimolett’in ortağı ve şefi Murat Bozok da mutfakta olacak.

Terasta kum şov

Dünyaca ünlü ‘Sand Art’ sanatçısı Felipe Mejias, İstanbul’a geldi. ‘Sand Art’ konseptinin dünyadaki en iyi temsilcilerinden biri olan ve kum ile boyayı birleştirerek büyüleyici görüntüler yaratan Felipe Mejias, bu akşam Nuteras’ta düzenlenecek “Ballantine’s” gecesinde performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları