Stres attılar

Sevil Sabancı’dan boşandıktan sonra adı birçok güzelle anılan Eran Tapan’ı geçtiğimiz hafta sonu Günay’da gördüm. Bir yanında kızı Melisa, diğer yanında da kız arkadaşı vardı. Onlara o gün doğum gününü kutlayan Ceylan Pirinçcioğlu da eşlik ediyordu. Grup, Funda Arar’ı dinleyip stres attı.

Haberin Devamı

50. yaşa kral kutlama

Cengiz Karavan ve eşi Ayfer Toprak Karavan, geçtiğimiz günlerde Fas Kralı Muhammed’in yeğeni Şekib’in düğününe katılmak üzere Kazablanka’ya gitti. Düğüne katılan çift, burada Cengiz Bey’in 50’nci yaş gününü de kutlamış. Ayfer Hanım, düğünün bitiminin ardından Cengiz Bey’in 50’nci yaş günü şerefine şehirde üç gün süren görkemli bir parti vermiş.

Annesi anısına

Ressam Esin Ovacık, Moda’da kendi adını verdiği sanat galerisinde Türkiye’nin en ünlü ressamlarının eserlerini sergiliyor. Ovacık, üç yıl önce açtığı sanat galerisini ressam olan annesi Nadide Kaan’ın anısı için hayata geçirdiğini belirtti.

Tasarım ödülleri

Bu yıl Türkiye’de 6’ncısı düzenlenen Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nin final gecesinde toplam 13 kategorinin ödülleri sahiplerini buldu. Dekorasyon, tasarım ve stil dünyasının ünlü isimleri Wan-na’da düzenlenen bu özel davette bir araya geldi.
Dekorasyon ve yaşam stili dergisi Elle Decoration’ın profesyoneller tarafından sıkı takip edilen uluslararası tasarım ödülü EDIDA için mekanın dekorasyonunu A46 yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları