Sosyal açıdan olumlu bir gün

Günün ilk yarısı fikir çatışmaları, stres ve gerilimle geçebilir.

Haberin Devamı

Venüs’ün Ay’la oluşturacağı olumlu açı ise ikili ilişkiler, güzellik, sanat ve sosyal yaşam açısından olumlu ve neşeli akşam saatlerine işaret ediyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

Koç
İşbirliği içerisinde olduğunuz bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız geçmiş deneyimlere veya bağlantılara bağlı alışılmadık fırsatları gündeme getirebilir. Ancak tamamlanması gereken işleri bitirmeniz gerekiyor.

Boğa
Başkalarının söylediklerine veya yaptıklarına önem vererek öğretici deneyimler yaşayabilir veya ilerlemenizi kolaylaştıracak bilgiler toplayabilirsiniz. Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

İkizler
Hissettikleriniz veya yapmak istedikleriniz konusunda açık olmazsanız yapmadığınız bir şey için suçlanabilirsiniz. Kıskançlığın veya talihsiz bir yargılamanın maddi manevi bedelleri olabilir. Sizin için en doğru şeyi yapmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç
Etrafınızda meydana gelen değişiklikler sizi şaşırtıyor olabilir. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirmenizde fayda var. Bir partneriniz istek veya hedeflerinizin gerçekleşmesinde size yardımcı olabilir.
 
Aslan
Enerjinizi size geri dönüşü olabilecek şeylere harcamalısınız. Daha iyi bir iş veya pozisyon için girişimlerde bulunabilir veya mevcut uğraşlarınızı en iyi şekilde ortaya koyma çabasında olabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Olası bir partner yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Başak
Hayatınızı değiştirmenize yardım edebilecek bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Tüm yeteneklerinizi özgün şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir fırsat söz konusu olabilir. İletişim ağınızı geniş tutmanızda fayda var.

Terazi
Çevrenize, evinize ve kendinize dikkat etmeniz özelliklerinizi geliştirmenizi ve maddi açıdan güvende hissetmenizi de sağlayabilir. Evde yapılan değişikliklerle ekstra kazanç söz konusu olabilir. İlişkiler ve samimiyet teması ön planda.

Akrep
Yoğun çalışmalar ödülünü alabilir. Etrafınızı yaratıcılığınızı ve hayallerinizi besleyecek şekilde verimli hale getirebilirsiniz. Vizyonunuzu genişletmeniz gerekebilir. Özel birisiyle yakın bir bağ kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
İstenilmeyen değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Karşı konulması zor şeyleri kabul etmek sizin için şeyi yapmak adına sizi özgürleştirebilir. Planlardaki son dakika değişikliklerini avantajınıza kullanmaya çalışın.

Oğlak
Sizden istenen şeylere daha dikkatli yaklaşmalı ve sorular sormalısınız. Herkes size en içten şekilde yaklaşmıyor olabilir. Duş etki ve etkenlerin maddi ya da duygusal sonuçları olabilir. “Hayır” demeyi öğrenmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kova
Maddi faydaları olacaksa değişikliği kucaklayarak karşılamanız gerekiyor olabilir. Yoğun çalışma, disiplin, bütçenizi aşmayan planlarla birleştiğinde hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir. Gizli bir buluşma ilginç birlikteliklere veya işbirliklerine sebep olabilir.

Haberin Devamı

Balık
Yapılacak herhangi bir anlaşmanın veya bağlayıcı sözün her detayını incelemeniz gerekiyor. Özel hayatınızda veya iş yaşamınızda bazı kişilerle yanlış nedenlerle yan yana geliyor olabilirsiniz. Eski bir tanıdık size yardım edebilir.

Yazarın Tüm Yazıları