Sonsuz mutluluk

Mehtap-Ali Özdoğan çifti, bebek sahibi oldu...

Haberin Devamı

Türkiye’nin en lüks otellerinden Antalya-Belek’teki Calista Luxury Resort’un ve Ankara’daki Özdoğan Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu üyesi Ali Özdoğan, geçtiğimiz ay askerliğini bitirmişti. Vatani görevini Diyarbakır’da yapan Ali Bey, üç hafta önce de baba oldu. Çift, oğullarına ‘sonsuzluk’ anlamına gelen ‘Baray’ adını verdi.

Koleksiyon tanıtımı

Ünlü müzayede evi Antik A.Ş’nin 257’nci müzayedesi, 7 Haziran’da Swissotel’de düzenlenecek. Ressam İbrahim Çallı ve Boğaziçi peyzajları ile ünlenen Hikmet Onat’ın çalışmalarının satışa sunulacağı müzayedede, Çallı’nın “Adada Sandal Sefası” konulu eserinin rekor fiyata alıcı bulması bekleniyor. Diğer önemli eserler arasında, yine Çallı’nın öğrencilik yıllarında tuvale aktardığı “İstanbul’da Bir Sokak” eseri ve “Keriman Halis” portresi ile Hikmet Onat’ın Boğaziçi konulu dört eseri yer alıyor. Eserleri satış öncesinde Maçka’daki Antik A.Ş binasında aralarında Zerrin Bilimer ve Nilgün Esinli’nin de bulunduğu koleksiyonerlerin karşısına çıkaran Turgay-Nurcan Artam çifti, müzayedeye yurtdışından koleksiyonerlerin de katılacağını söyledi.

Hakkasan güzeli

Haberin Devamı

Hakkasan’ın terasının açılışı için önceki gece verilen davete katılanlar arasında Serra Tokar da vardı. Davetin en şık ismi de bence oydu. Serra Hanım, etekleri püsküllü rengarenk elbisesinin yanı sıra makyajıyla da dikkat çekti...

85. yaş kutlaması

İtalyan mücevher firması Damiani, 85’inci yılını Maçka’daki Collection mağazasında kutladı. Damiani’nin üçüncü kuşak yöneticisi ve pahalı mücevherlerin tasarımcısı Silvia Damiani’nin de katıldığı kutlamaya, Collection’ın patronu Dilek Ertek ev sahipliği yaptı. Mücevherlerin mankenler eşliğinde tanıtıldığı davete, Gülbin Simitçioğlu, Harika Güral, Buket-Hayrettin Taşdelen ve Aylin Livaneli gibi ünlü isimler de katıldı.

Yine ilgi odağı

Çin restoranı Hakkasan, yazlık terasını hizmete açtı. Patron Burç Cemiloğlu, açılış için önceki gün bir davet verdi. Feza Fırat’ın sahibi olduğu F&F Ajans’ın organize ettiği geceye Eda Taşpınar da erkek arkadaşı Nurettin Hasman’la birlikte katıldı. Sıra dışı kıyafetiyle her zamanki gibi ilgi odağı olmayı başaran Eda Hanım’ın güneşlenmekten sırtının soyulduğu da dikkatten kaçmadı.

Yaza merhaba dediler

Haberin Devamı

Nişantaşı’nda 11 yıldır hizmet veren Tribeca Cafe’de önceki gece yaza merhaba partisi vardı. Partiye, mekânın sahipleri Avi-Raquel Habib ile ortakları Tuğba-Engin Üstel çifti ev sahipliği yaptı. Geceye katılanlar, Tribeca’nın bahçesinde geç vakitlere kadar eğlendi.

Yazarın Tüm Yazıları