Simi kaçamağı

Erol Eğin aşkı nedeniyle geçen yıl galerici eşi Mehmet Çelik’ten boşanan, Eğin’le ilişkisi de bittikten sonra adı Erol Kaynar’la anılmaya başlanan Arte Tahir, şu sıralar yeni bir heyecan yaşıyor.

Duyduğuma göre Tahir, yaklaşık 10 gündür Hasan Mingü ile görüşüyormuş. Çift geçtiğimiz hafta sonu da Yunanistan’ın Simi Adası’na gitmiş. Adanın dünyaca ünlü restoranı Manos’ta yemek yemek için Mingü’nün teknesiyle Bodrum’dan Simi’ye geçen çifte ilerleyen dakikalarda Kazım Ak da katılmış.

Ottoman’da ilk davet/images/100/0x0/55eaa951f018fbb8f88ea2c7

Kuruçeşme’deki Makro Market’in yanında bulunan boş alanda artık bir otel binası var. Ünal Aysan’ın sahibi olduğu Ottoman adlı bu otel, 15 Temmuz’da açılacak. Dekorasyonunu Zeynep Fadıllıoğlu’nun yaptığı butik otel, şimdiden ünlü simaların dikkatini de çekti. Ottoman’da davet için rezervasyon yaptıran ilk çift ise Rüksan-Mehmet Ürgüplü... Rüksan Hanım’ın dostu Güler Arnas’ın konsept konusunda destek verdiği davet, 20 Temmuz akşamı gerçekleşecek.

Önce dostlarına tattırdı

"Gülor" markasını yaratan Güler Sabancı, markaya iki yeni tat ekledi: G Shiraz ve Fastival... Bu iki lezzet, önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir organizasyonla tanıtılacak. Genç tasarımcı Daisy de Villeneuve ile Bordeaux Üniversitesi profesörlerinden araştırmacı ve şarap uzmanı Nicolas Vivas’ın da katılacağı tanıtım, 15 Mayıs akşamı İstanbul Hilton Oteli-Şadırvan Salonu’nda gerçekleşecek. Güler Hanım’ın yeni şaraplarını ilk olarak Cem Boyner ve Mine Narin’e tattırdığı da gelen haberler arasında...

Fizik tedaviye başladılar

Nurettin Hasman ve Türkan Sabancı fizik tedavi görmeye başladı. Hasman ile Sabancı, yaklaşık bir aydan beri haftanın üç günü Nişantaşı’ndaki Full-Med Fizik Tedavi ve Medikal Egzersiz Merkezi’ne gidiyor. Nurettin Bey ile sevgilisi Eda Taşpınar’ı ben de geçtiğimiz gün Teşvikiye Caddesi’ndeki bu merkeze girerken gördüm. Öğrendiğim kadarıyla işadamının geliş nedeni, giderek artan eklem ağrılarıymış. Türkan Sabancı ise özel doktoru Yasemin Bradley’in tavsiyesi üzerine tedaviye başlamış.

Plaja da damgasını vuracak

New York’ta yaşayan ve Emre NY markasıyla dikkatleri çekmeyi başaran modacı Emre Ertürk, çanta ve aksesuvar dışında ev hayvanları için koleksiyonlar hazırlamaya devam ediyor. Ertürk, şu sıralar da 2006 plaj koleksiyonuyla gündemde... Özel tasarımları iki haftadır ABD ve Alman TV kanallarında gösterilen modacı, markasının 6’ncı yılı kutlamaları kapsamında bir de defile düzenledi. Beyonce, Penthouse Magazine Nisan Güzeli Krista Ayne’nin tanıttığı 45 parçalık koleksiyon çok beğenildi.

Sanal ortamda sergi

40 yılı aşkın süredir sahne tasarımları ve kostümleri hazırlayan Osman Şengezer’in yapıtlarının yer aldığı "Osman Sengezer: Dekor ve Kostümün 40 Yılı" adlı sergi, Sanal Mimarlık Müzesi’nde açıldı. Şengezer’in 1966’dan 2005’e kadar imzasını attığı 20 opera, 5 bale, 13 tiyatro ve 5 müzikale ait dekor ve kostüm tasarımlarını merak ediyorsanız, www.mimarlikmuzesi.org adresinden görebilirsiniz.

En başarılı yönetici

1996’da Etiler, 1999’da da Suadiye’de açılan restoranları ile Türkiye’ye "Casual Dining" konseptini getiren T.G.I.Friday’s, yönetimin ve çalışan kadrosunun başarısı sayesinde ülkemizi uluslararası bir ödül kazandırdı. Amerika’nın Las Vegas kentinde düzenlenen, dünyanın farklı şehirlerinden T.G.I.Friday’s yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde, T.G.I.Friday’s Türkiye’nin Genel Müdürü Berker Sohtorik, "Best of The Best General Manager" seçildi. Sohtorik’e ödülü T.G.I.Friday’s’in CEO’su Richard Snead tarafından verildi.

Kıbrıs’ta butik konforu

Girne’in Bellapais bölgesinde, 21 odalı bir butik otel açıldı. Manzarası ve sıradışı dekoruyla dikkat çeken Bella Wiew adlı bu otel, Akdeniz mutfağıyla da bir hayli iddialı. Kıbrıs’a yolunuz düşerse, aklınızda bulunsun derim...
Yazarın Tüm Yazıları