Sıkı dostlar buluştu

Levent’teki Coco’s&Gogo Restaurant’ta yılbaşını karşılayanlar arasında Nilgün-Mehmet Esinli, Oktay-Deniz Malkoç çifti, kızları Merve Malkoç, Gül Ergi ve hayat arkadaşı Yücel Mergen de vardı.

Merve Malkoç derin göğüs dekoltesiyle ilgi çekti.

Yaramancı’nın coşkusu

THY eski Genel Müdürü Tezcan Yaramancı ile eşi Mihrinur Hanım, Maçka’daki Park Şamdan’da girdi yeni yıla... 2005’in ilk dakikalarında sandalyesinden kalkıp karşılıklı göbek atan ikilinin neşelerine diyecek yoktu.

Hem iş hem eğlence

Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet-Şehnaz Tuna çifti, yılbaşını haliyle kendi mekanlarında kutladı. Tuna çifti, Şamdan’a erken saatte gelerek konukları karşıladı.

Yeni evlilerin ilk kutlaması

Tanju Moltay ile dostluğu 26 yıl öncesine dayanan başarılı avukat Mustafa Avlagı, geçtiğimiz ay evlenmişlerdi. Yeni evli çift, yeni yıla arkadaşlarıyla Levent’teki People’da girdi.

Mavi peruklu kadın

B
uket-Hayrettin Taşdelen çifti, Levent’teki People Restaurant’ta düzenlenen yeni yıl kutlamalarında çocuklar gibi şendi... Özellikle ilgi Buket Hanım’ın üzerinde yoğunlaştı. Buket Taşdelen, mekanın işletmecisi Ali Sayar’ın hediye ettiği mavi peruğu gece boyunca kafasından çıkarmadı.

Anadolu’dan geldi

Ahu Tuğbay, yeni yıla Nişantaşı’nda girdi. Anadolu yakasındaki yalısından Nişantaşı’na gelen Tuğbay, saatler 24.00’ü gösterdiğinde arkadaşı Zeynep Hanım’la birlikte sokaklardaydı...

Yine Amerikalı

Alinur Velidedeoğlu, yeni sevgilisini de Amerika’dan seçti! Boşandığı eşi Sarah Benett gibi yeni sevgilisi Kate Walters’la da New York’ta tanıştığı konuşulan ünlü reklamcı, Walters’la önce Maçka’daki Park Şamdan’da yemek yedi, ardından geç vakitte Etiler Şamdan’a geçerek eğlenceye devam etti.

Sevgili değil arkadaşı

Binnaz Avcı ile Fethi Pekin hakkında aşk fısıltıları dolaşır olmuştu son günlerde... Geçtiğimiz hafta Etiler Şamdan’da birlikte görünen Avcı ve Pekin’in ilişkilerinin sadece arkadaşlıktan ibaret olduğu ortaya çıktı. Binnaz Avcı, o gece Fethi Pekin’le tesadüfen karşılaştığını, sadece sohbet ettiklerini söyledi .

Direksiyona eşi geçti

Adnan-Begüm Şen çifti, yılbaşı kutlaması için Etiler Şamdan’ı tercih edenler arasındaydı... Çift geç saatlere kadar bu mekanda kaldı. Gecenin sonunda ise aracı kullanma işini, kendisi alkol aldığı için eşine bıraktı Adnan Bey...

Ben gerçekçi insanım

İşadamı Bilgin Demirören, sevgilisi Ebru Yener’le Günay Restaurant’taydı... İkili Nazan Öncel’in şarkılarıyla coştukça coştu. Bu arada Yener, ‘Ben gerçekçi bir insanım. Bilgin’le aramızda 30 yaş fark var. Beş senedir beraberiz ve zaten karı-koca gibiyiz. İlişkimiz başladığında ben 20 yaşındaydım. Bilgin beni büyüttü’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları