Shangri – La Bosphorus açıldı

Asya kültürünün zarif dokunuşlarıyla tasarlanan Shangri-La Hotels and Resorts, Paris’in ardından Avrupa’daki ikinci otelini önceki gün Beşiktaş’taki eski tütün deposunun yerinde açtı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Kerry Holdings Ltd. ve Kerry Properties Ltd.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Kerry Group’un Başkan Yardımcısı Beau Kuok ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin ev sahipliğini yaptığı açılışa Egemen Bağış, Hüseyin Avni Mutlu, Hüseyin Çapkın, Fatoş-Emir Sarıgül, Berrin-Ahmet Yoleri, Didem-İzzet Antebi, Serap Tibuk ve Ruken Mızraklı gibi iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Ruhun Katmanları

Tasarımcı Zeynep Erol, “Ruhun Katmanları” adlı yeni koleksiyonunu, Borusan Müzik Evi’nde tanıttı. Mercan Dede’nin müzik performansıyla renklenen sergi, 9 Haziran’a kadar Nişantaşı’ndaki Zeynep Erol mağazasında sergilenecek.

Yaşının İyisi Ol

Estetik bilinci alanında çalışmalar yapan Şah Yaycı’nın “Yaşının İyisi Ol” adlı ilk kitabı çıktı. Geçen hafta raflardaki yerini alan kitabın tanıtımı Bebek’teki Happily Ever After’da yapıldı. Şah Yaycı, Baileys sponsorluğunda düzenlenen tanıtımda, iş ve sanat dünyasının ünlü kadınlarına estetik, sağlık ve iyi yaşlanma hakkında tüyolar verdi.

Ameliyat parası için kermes

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına başlattığı tekerlekli sandalye yardım kampanyasıyla adından söz ettiren Fulya Terim, geçen hafta sonu da Bebek’te ünlü isimleri bir araya toplayarak kermes düzenledi. Galatasaray futbol takımı futbolcularından Drogba ve Hamit Altıntop’un imzalı formalarını iki dakika içinde 250 TL’den satan Terim, kermesten elde edilecek gelirle ameliyat olacak bir hastanın masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

Yeni adres

İstanbul’un en popüler yeme, içme ve eğlence adreslerinden olan Nişantaşı’nda Tappo Restaurant & Lounge adlı yeni bir mekan açıldı. İşletmeciliğini Onur Gülmek’in yaptığı Tappo’da yemekler Melda Tuna’ya, eğlence ise Çağla Gürsoy’a emanet.

Yazarın Tüm Yazıları