Sezonu erken açtı

Radyo Televizyon Oscar’ları gecesinde "Yılın Türk Sanat Müziği" sanatçısı seçilen Safiye Soyman, yaz sezonunu erken açtı.

Haftasonunda Bodrum’daki evine giden Soyman, ekstralar yüzünden yazın çok yoğun geçeceğini belirterek "Yaz /images/100/0x0/55ea4a86f018fbb8f8765bfcsezonu başlamadan biraz dinleyim istedim" dedi. Son albümü "Yine Benden Dinleyin"deki "Vıdı Vıdı" şarkısına da Oya Demirtok yönetmenliğinde klip çeken sanatçı, bu çalışmada üç ayrı karakteri canlandırdı.

Destek sağlam

Banu Zorlu, cuma günü piyasaya çıkacak "Gizli Aşk" adlı albümündeki şarkıların yaz aylarına damga vuracağını söyledi. Özellikle Nazan Öncel şarkısı "Gönül Çiçekleri"ne çok güvendiğini belirten Zorlu, /images/100/0x0/55ea4a86f018fbb8f8765bfe"Nazan’ın bu şarkısı bana kısmet oldu. O gördüğüm en iyi kalpli insan. Benimle birlikte stüdyoda sabahladı, her detayla ilgilendi. Artık söz dinleyicilerde. Umarım onlar da bu şarkıyı beğenir" dedi. Zorlu, yakında bir diziye başlayacağını ama asıl işinin şarkıcılık olduğunu da sözlerine ekledi.

Moral projesi

İlk albüm denemesiyle "çıplak ses" tartışmalarına sebep olan Seray Sever, yeni bir projeyle moral bulacak. Sever, /images/100/0x0/55ea4a86f018fbb8f8765c00önümüzdeki günlerde Refik Erduran’ın kaleme aldığı, Hüsamettin Ünlüoğlu’nun yöneteceği "Azralin’in Eceli" adlı bir film için kamera karşısına geçecek. Digitürk’ün ilk sinema filmi olacak bu projenin oyuncu kadrosunda Sever dışında Vatan Şaşmaz, Ferdi Atuner, Dost Elver, Hakan Bilgin, Ahmet Çevik ve Sekçuk Uluergüven var.
Yazarın Tüm Yazıları