Sert davranışlar engelleniyor

Jüpiter-Mars arasındaki zıt etkileşim kararlar, kanunlar, felsefe ve uygulamalar konusunda zorlayıcı etkisini sürdürüyor ancak bugün Balık Burcunda dolaşan Ay farklı duyguların açığa çıkmasına neden olacak.

Üstelik Yengeç burcunun hakim olduğu bir dönemde bulunduğumuz için sahip olunanların korunması ve bütünlüğün sağlanmasına yönelik kuvvetli duyguların açığa çıkması, sert davranışları engelliyor. Tedbirli davranmaya yönelten duygular bugün isteklerin kararlı bir biçimde ifade edilmesine yardımcı olabilir.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Yengeç. Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Sözünü ettiğiniz olaylar yıldızlar yüzünden değil. Sadece sizin aşama yapma zamanınız gelmiş ve yıldızlar bu dönemi işaret ediyor. Satürn’ün geçiş yaptığı bir dönemdesiniz.

Aslında bu dönem bitmek üzere. Ancak kendi içinize baktığınız ve size öğretilenler ve istenilenleri yapmak yerine kendi isteklerinizi belirleyip, kendi istediğiniz gibi yaşamak istediğiniz bir dönem başlamış.

Aslında bu duruma direnç gösterip kendinizi hasta edecek derecede kasmak yerine, ne istediğinizi belirlemeye çalışın. Şimdi tam zamanı.

Üstelik doğum anında Ay’ın bulunduğu konum özgür duygulara sahip olduğunuzu işaret ediyor ve daha özgür bir yaşam tarzına geçebilirsiniz. Bunun için olayları akışına bırakın ve daha önemlisi anlamaya çalışın. Kendinizi sert tecrübelere kaptırmayın. Ağustos ayının ortalarından itibaren daha sakin olacaksınız. 2006 sizin için yeni bir dönemin başladığını gösteriyor.

RUMUZ: SALİHA

Sevdiğinizle aranızda son derece dikkat çekici bir uyumluluk var. Özellikle Ay ve Neptün uyumluluğu birbirinizi nedenini anlamadığınız bir biçimde birbirinizi hissetmenize ve anlamanıza sebep oluyor.

Hem birbirinizi etkiliyor, hem de değiştiriyorsunuz. Ancak sevdiğiniz kişi sizin de hissettiğiniz gibi baskılar ve zorlanmalar içinde bulunuyor. Ona karşı biraz daha anlayışlı davranmalısınız. Sizin de ona baskı yapmanız onun daha fazla bunalmasına ve belki de her şeyden vazgeçmesine neden olabilir. Onunla ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız ona karşı sevgiyle davranmalı ama baskı kurmaktan kaçınmalısınız.

Temmuz dönemi rahat geçecek ve aralık ortalarından sonra ilişkinizi belirleyeceksiniz. 2006’nın ikinci yarısı evlilik için uygun zaman.

RUMUZ: İKİZLER



Doğum anında Satürn’ün sert etkisinde doğmuş olduğunuz için hayatı Satürn döngüsü gibi geçenlerden birisiniz. Bu durum zor bir hayatı işaret ediyor fakat aynı zamanda sert görünümünüzün altında kararlı, ne istediğini bilen bir şahsiyet geliştirmiş olmanız gerekiyor.

Ayrıca benliğinizin derinlerinde merhametli ve yumuşak biri var. Derinlere gömülü olan sevgi duygunuz uyanmaya başlamış. Özellikle şu sıralarda sizi tetiklemeye başlamış olan Uranüs, hem sürpriz durumların ortaya çıkacağını, hem de aniden aşık olabileceğiniz kişiyle karşılaşacağınızı işaret ediyor.

Zaten içsel olarak farklı isteklerin uyanmaya başlamış olması gerekiyor. Sizin de mektupta kendinizi tanıyamadığınız şeklindeki ifadenizin nedeni, Uranüs’ün etkisiyle açığa çıkan potansiyeliniz. Dikkatinizi kendinize yöneltin ve korkmayın. Aralık sürpriz fırsatlar dönemi olacak.

RUMUZ: ZUHAL
Yazarın Tüm Yazıları