Sergen

1.AYAK: Kum pist performansları, idman pistindeki son durumları birbirine yakın denk güçlerin mücadelesinde ÇAKIRKIZ, SEDNA, PROTOS, BALMAY, WEST COAST, MONPAŞA ve VITTORİO mücadelesi çok çetin geçecek birlikte düşünülmeli.

2.AYAK: Formunun zirvesindeki SELHAN müsait kilosu ile avantajlı ve iddialı. DELROY, CHAKRA ve PAŞABABA uzun mesafede ve bu grupta söz sahibi safkanlar.

3.AYAK: Son yarışını kalitesine yakışan bir performans sergileyerek kazanan ve sürekli formunu geliştiren SERGEN’ in ideal pist ve mesafesinde koşuyu kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Çim pistte başarılı yarışlar sergileyen ve idman pistinde göz dolduran denk güçlerin mücadelesinde ÜMİTBURNU, ŞAADET, KONURBAY, OYALIM ve KORKUTKIZ altılı kuponlarında birlikte düşünülmeli.

5.AYAK: Son yarışında güçlü rakiplerden etkilenen UNI BABY süratli stili ile ideal pist ve mesafesinde avantajlı, iddialı. VOGUE, SUN MÜGE, EYLÜL FIRTINASI ve DISTANT MUSIC idman pistinde göz dolduran çim pistte bu mesafede ve grupta söz sahibi safkanlar.

6.AYAK: Son yarışında ağır çim pistten etkilenen ÇALGAY çok iyi durumda bu yarışa da çok iyi hazırlandı bu kez uyum sağladığı usta jokeyi ile ideal pist ve mesafesinde başarılı bir yarış bekliyorum. Formunun zirvesindeki BOLUBEYİ kum pistte uzun mesafede ciddi rakibimiz.
Yazarın Tüm Yazıları