Selülitlerimden kurtulamıyorum

36 yaşındayım, sorunum selülit... Düzenli yürüyüş yapmaya başladım, deniz tuzunu eritip sürdüm ama faydasını görmedim. Önerilerinizi bekliyorum. n Pelin B.

Vücuttaki suyu atmak için bol bol sebze, meyve, özellikle de enginar, hindiba, fesleğen, lahana, turp ve kuşkonmaz tüketin. Bitki çayları için, yürüyüşlere devam edin. Haftada bir kese yapın, imkanınız varsa masaj yaptırın. Ayrıca bir de formül önereceğim: Bir su bardağı susam yağına yarım su bardağı limon suyu, 30 gram kafur, 10 adet dövülmüş Aspirin, 10 damla öküzgözü esansı, 10 damla biberiye, 5 damla servi ağacı yağı ekleyip karıştırın. Bu karışımı masaj yaparak selülitli bölgeye yedirin. Bunu her gün uygulayın. Evde olduğunuz günlerde de streç filmle sarın ama çok sıkı olmamasına dikkat edin. İki saat sonra streç filmi açın.

Uzamayan tırnaklara limonlu özel kür

Benim sorunum tırnaklarımın uzamaması ya da uzayınca ortadan ikiye ayrılması. Zeytinyağı ve limonla bakım yaptım, bakım kremleri kullandım. Ama faydası dokunmadı. Bir çözüm önerirseniz sevinirim. n Y.B

Bir tas ılık suya bir çorba kaşığı tuz, birer tatlı kaşığı limon suyu ve sirke, bir çay kaşığı zeytinyağı koyun ve ellerinizi tutabildiğiniz kadar bu suda tutun. Her akşam bunu uygulamaya devam edin, tırnaklarınızı güçlendirecektir. Ayrıca tırnaklarınızı limonla ve badem yağıyla ovabilirsiniz. Bu formülleri ölçülerini artırarak ayaklarınız için de uygulayın.
Yazarın Tüm Yazıları