Satürn Başak burcunda

Eğitmen gezegen Satürn, dün itibariyle Başak burcuna geçti. Aslan burçları, 2,5 yıldır hayatlarının değişik bölümlerinde (iş, para, evlilik, sağlık, aşk, aile ilişkileri, eğitim vb) oldukça yorulmuşlardı.

2,5 yıldır Satürn’ü konuk eden Aslan burçları artık rahat bir nefes alabilirler. Başak burçlarını ise zorlu bir 2,5 yıl bekliyor.

Başaklar, önlerindeki bu zaman diliminde, hayatın gerçek yaşam prensipleri ve oluş nedenleri üzerinde daha fazla düşünmelerini sağlayacak olaylarla karşılaşıp, Satürn 2,5 yıl sonra burçlarını terk ettiğinde hayata yeni ve bilge bir gözle bakmaya başlayabilirler.

Dünya genelinde, Satürn’ün yaptığı bu burç değişikliği, önümüzdeki iki yıl içinde sağlık sektöründe ve çalışan kesimin çalışma koşullarında yapılacak iyileştirme çalışmalarına ve yeniliklere dikkat çekebilir. Yeni hastalıklar da gündeme gelebilir. Ancak dün de belirttiğim gibi tüm burçlar Başak’taki Satürn’den farklı şekillerde etkilenecekler. Bugün bu etkilere tek tek göz atalım...

KOÇ: Başak burcuna giren Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili vurgular yapacak. Bu süreçte çalıştığınız kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

BOĞA: Duygusal yaşamınız, çocuklarınızla ilgili konular, hastalıklar ve vücuda aşırı yüklenme sonucu oluşabilecek kemikle ilgili sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Belirttiğim konularda sorumluluklarınız artabilir.

İKİZLER: Önümüzdeki 2,5 yıl boyunca eviniz ve ailenizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ev ve iş arasında çelişkili durumlar ortaya çıkabilir, hatta oturduğunuz yeri değiştirmeniz gerekebilir.

YENGEÇ: Aileniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmenizin oldukça zor olacağı bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir eğitim süreci (kişisel gelişim) başlıyor ve oldukça zorlu geçeceğe benziyor.

ASLAN: Bu süreçte sizin zorlanma ihtimaliniz olan alan, maddi konular olacak. Para harcarken ve yatırım yaparken daha dikkatli olmanız, asıl beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bir Aslan’a bu söylenmez, ama sanırım pahalı zevklerinizden 2,5 yıl kadar ödün vermeniz gerekecek! (Devam edecek)
Yazarın Tüm Yazıları