Şatoda romantik teklif

İsmail Acar, Fransa’daki şatosunda ağırladığı ressam sevgilisi Elif Erdem’e, gözlerinin rengini taşıyan özel yapım yüzükle evlenme teklif etti.

Haberin Devamı

İsmail Acar, bekarlığa veda ediyor. Ünlü ressam, bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Elif Erdem’e evlenme teklif etti. Acar, Fransa’daki şatosunda baş başa tatil yaptığı Erdem’e önce gözlerinin rengine uygun olsun diye mavi taşla yaptırdığı yüzüğü verdi, ardından “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Bu romantik sürpriz karşısında duygulanan Erdem’in yanıtı “Evet” oldu. Çift, yakında nikâh masasına oturacak.

Playboy Style

Gangnam Style modasına İlker Mengi de uydu. Genellikle yabancı uyruklu güzellerle flört eden ve adı playboy’a çıkan işadamı, uzun zamandır birlikte olduğu Masha adlı sevgilisiyle “Gangnam Style” dansı yaparken objektife poz verdi. Mengi’nin sevgilisi Masha da, ayağı alçıda olduğu halde ona eşlik etti. Mengi, bu renkli kareyi Facebook’taki sayfasında paylaştı.

Haberin Devamı

Contemporary başlıyor

Akbank Private Banking, Contemporary İstanbul’a desteğinin altıncı yılında The Marmara Oteli’ndeki Raika’da bir davet verdi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğindeki davete iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Sanat için barış

Zorlu Holding’in veliahtlarından Şule Zorlu, babası Ahmet Nazif Zorlu’nun tüm muhalefetine rağmen 26 Ekim 2009’da Washington’da Serdar Cümbüş’le evlenmişti. Şule Zorlu, aşkı uğruna holdingdeki tüm hisselerini babasına devretmiş ve ailesiyle bağlarını koparmıştı. Zorlu Ailesi, geçtiğimiz akşam sponsoru oldukları “Contemporary İstanbul” için bir yemek daveti verdi. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerini bir araya getiren bu davete Şule Zorlu da eşi Serdar Cümbüş’le birlikte katıldı. Şule Hanım ailesiyle buzları eritti mi bilmiyorum ama Ahmet Nazif Zorlu’nun davete katılmaması dikkatten kaçmadı...

Nihat Odabaşı DJ kabininde

Tepebaşı’ndaki Rehab İstanbul, iddialı partilere imza atmayı sürdürüyor. Mekânda artık ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı da DJ’lik yapacak. Odabaşı, ayda iki kez, perşembe geceleri DJ kabinine girecek.

Ayrılık acısını partide unutacak

Arte Tahir, geçtiğimiz hafta Akaretler’deki Limoncello’da doğum gününü kutlamış, gecede borsacı sevgilisi Bilgehan Akarsu’dan evlilik teklifi almıştı. Ne yazık ki sevgililerin mutluluğuna nazar değdi.
Duyduğuma göre evlilik hazırlığı yapan sevgililer ani bir kararla yollarını ayırdı. Tahir, işletmeciliğini Mehmet Davran’ın yaptığı Limoncello’da bu akşam düzenlenecek partiye ev sahipliği yapacak ve “Arte ile Geçmişten Günümüze En İyi Disco Hitleri” adını taşıyan bu partiyle ayrılık acısını hafifletmeye çalışacak...

Yazarın Tüm Yazıları