Şaşırtıcı gelişmeler

Olaylardaki ani değişiklikler, “tam da her şey yatıştı” derken hepimizi şaşırtabilir.

Haberin Devamı

Hallolduğunu düşündüğümüz konular yeniden kendini gösterebilir ya da bazı olaylar ani bir yön değişikliği ile bizi şaşırtabilir. Şaşırtıcı olayların veya zorlu durumların stres yaratmaması dileğiyle, hepinize keyifli günler...

Koç
Bugünlerde olan biten şeyler sizi şaşırtabilir. Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte fayda var. Her kafadan bir ses çıkması, herkesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir. Bu tür ortamlarda ne olursa olsun sabretmeniz gereken birkaç günün içindesiniz.


Boğa
Orijinal ve özgün fikirleriniz, herkesin oldukça gergin olabileceği şu günlerde sizin diğerlerine oranla daha dingin hissetmenizi sağlayabilir. Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir. Bu durum sizin için şaşırtıcı olsa da bu kişiyi desteklemek isteyebilirsiniz.

İkizler
İlişkilerinizde dürüst olmanız gerekiyor, aksi takdirde sorunlar yaşanabilir. İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Bugünlerde aldığınız kararlar, yaptığınız seçimler veya attığınız adımlar belirmek üzere olan tablonun ilk fırça darbeleri olabilir. Dolayısıyla, bugünlerde sizin için önemli olan konulara her zamankinden daha fazla ilgi göstermenizde fayda var.

Yengeç
Mevcut planlarınızı tamamen değiştirmenizi gerektiren olaylar yaşanabilir ve gelişmelere uygun düzenlemeler yapılması gerekebilir. Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir. Olaylara uygun değişiklikler yapmanız gerekeceğe benziyor.

Aslan
Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız. Bugünlerde biraz beklemek ve olaylar yatıştıktan sonra hareket etmek yararınıza sonuçlar doğurabilir. Seyahatler esnasında aksilik yaşamamak için evraklarınızın tam olduğundan, aracınızın muayenesini yaptırdığınızdan, lastiklerinizi kontrol ettirdiğinizden emin olmanızda fayda var.

Başak
Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Terazi
Kelimelerle satranç oynamak için daha eğlenceli bir gün seçmeniz yararınıza olur. Eleştiri, şikayet ve hatta öğütler bile benzin istasyonunu havaya uçurabilecek hacimde bir kıvılcım anlamına gelebilir, dikkat! Gün içerisinde olaylar giderek daha da ilginç bir hal alabilir. Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilirsiniz. Tehlikeli hareketlerden, kırıcı cümlelerden ve ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Akrep
Kırmızı kartlarla dolu bir maç sahasına dönen gergin ortama el atmanız ve olayları yatıştırmanız gerekebilir. Bu alandaki becerinizle çevrenizdeki kişilerin takdirini kazanabilirsiniz. Günün gelişmeleri sadece sezgilere güvenerek hareket etmeyi zorlaştırabilir. Sezgilerle ilerlemeniz sizin için risk oluşturabilir. Araştırmacı olmanız gereken günler!

Yay
Maceraya gerek yok! Zira, bu atılım ya da niyetiniz yakın çevrenizden kişilerle aranızda tartışmalara ve duygusal hassasiyetlere neden olabilir. Karşı karşıya olduğunuz olayları öncelikle doğru anlamalı ve buna göre tavır belirlemelisiniz. Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Oğlak
Önemli konularda tartışmaktan kesinlikle kaçınılması ve ulaşım esnasındaki aksiliklere karşı tedbir alınması gereken günlerdesiniz. Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz. Ancak, bu esnada en önemli şeyleri gözden kaçırma ya da diğerleri tarafından üzerinize düşeni yapmama suçlamasıyla karşılaşma riskiniz var.

Kova
Hayatınızda önemli bir değişiklik olmak üzere, diğer burçlar genelde olumsuz değişimler yaşamasına rağmen siz olan biten şaşırtıcı olaylar sayesinde hedeflerinize biraz daha yaklaşıyor olabilirsiniz. Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz. Ancak, tartışmalardan uzak durmalı ve kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız!

Balık
Ortak kaynak kullanımı gerektiren işler (miras, nafaka, sponsorluk, vergi, faiz, sigorta, burs vb.) ya da bazı girişimleriniz nedeniyle kafanız karışabilir veya tartışmalar söz konusu olabilir. Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var. Sıklıkla görmediğiniz yakınlarınızı görmeniz gerekirse yakın çevrenizden birisini ihmal etmemeniz ve gruba dahil etmeniz yararınıza olur. Aksi takdirde eleştirilerine maruz kalabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları