Rihanna'nın tercihi

Ece Şirin’in yarattığı mücevher markası Bee Goddess, kısa süre içinde dünyaca ünlü isimlerin dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Bugüne kadar pek çok Hollywood starının boynunu süsleyen tılsımlı mücevherlerden artık Rihanna da takıyor. Geçtiğimiz hafta Milano’da verdiği konserde Bee Goddess’ın Atlas Felek Koleksiyonu’ndan Venüs Kolye’yle sahneye çıkan Rihanna’ya bu kolyeyi bir Türk hayranı hediye etmiş.

SANAL ALEMDE

Begüm Şen’in Afiyetle adlı dergide moda ve son trendlerle ilgili bir köşe yazdığını daha önce duyurmuştum. şen, yazılarını şimdi de internet ortamına taşımış. “Begüm Senle” adıyla yayınladığı blog’unda, moda ve alışveriş hakkında yazılar yazan şen’e yeni köşe teklifleri geliyormuş.


THE BEST LUX IST ÇIKTI

The Best Places of ıstanbul dergisi, yeni sayısında baştan aşağı yenilendi. Yeni sayısıyla raflardaki yerini alan The Best Lux ıst’te moda, mücevher, kişisel bakım, sanat-antika, oteller ve restoranlar da dahil 10 farklı kategoride, ıstanbul’un en lüks markalarını bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

İSTANBUL MODERN ROTTERDAM'DA

İstanbul Modern, Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında, Rotterdam’daki Boijmans Van Beuningen Müzesi’nde ıstanbul Modern-Rotterdam adlı bir sergi açtı. Boijmans Van Beuningen Müzesi Direktörü Sjarel Ex’in ev sahipliğinde yapılan sergi açılışında, Türk sanatçılar, sergi küratörü Levent Çalıkoğlu ve ıstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı bir araya geldi. Sergi, 13 Haziran’a kadar açık.


KANATSIZ MELEKLER

Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna’nın kızı Melda Tuna, Van depremi sonrasında başlattığı kampanyayla bir TIR dolusu yardım toplayıp Van’a yollamıştı. Selin İmer ve Gamze Karaman’ın da aralarında olduğu arkadaşlarıyla depremzedelere yardım etmek için seferber olan Tuna, “Kanatsız Melekler” (KAME) adında bir de yardım derneği kurdu. Kanatsız Melekler Yardım Derneği bu gün “Yardım için El Ele” adlı bir etkinik düzenliyor. Sapphire’deki Simple Restaurant’ta düzenlenecek etkinlikte elde edilecek gelir hayır işlerinde kullanılmak üzere derneğe bağışlanacak.

KENDİSİ YA DA GERÇEĞİ

Selahattin Aydın’ın “Kendisi ya da Gerçeği” adlı kişisel resim sergisi, Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi’nde açıldı. Valikonağı Caddesi üzerindeki tarihi Damat Tween Mağazası’nın 6 ve 7’nci katlarında, Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen sergi açılışı, iş dünyası ve sanatseverleri buluşturdu. Sergi 1 Nisan’a kadar açık kalacak.

Yazarın Tüm Yazıları