Renkliler renksizler

Süper Lig 55 yaşına girdi.

Haberin Devamı

Bu zaman dilimi içinde ne maçlar oynandı, kimler şampiyon oldu, kimler düştü.
Düşenler artık tarihi kitaplarda kaldı.
Her sezon bitiminde bir takım şampiyon oldu. Kimi heyecan yaşadı, kimileri üzüldü.
Aramızdan ayrılanlar tarih sayfalarında yer aldı.
Hayat devam ediyor, aynı heyecan sürüyor.
Her takımın düşüncesi farklı, her futbolcunun oyun stili değişik, bakalım bu hafta hangi oyuncular renk aldı, hangileri renksiz kaldı

RENKLİLER

Semih(Galatasaray): Yaptığı hareket, ligimizde bir sayfa açtı. Sergilediği oyun ve performansı fair palay'lık hareketine bir süs oldu.
Veysel ( Galatasaray): Önceleri bocaladı sonra rayına girdi, cesaret geldi, hücuma daha fazla girdi, penaltı yaptırmasını da bildi.
İbrahim(Bursaspor): Uzun zamandan bu yana galibiyet hasreti çeken Timsahlar, Rize karşısında düzlüğe çıktı. Kadın ve çocuklar da bizde varız diyerek cezalı takımlarını yalnız bırakmadılar. Kaptan, Rizespor'un hücumuna karşı baya savaştı. En kritik anlarda bir set oldu geçit vermedi. İbrahim’e yedek kulübesi herhalde kamçı yapmış olmalı ki kendini bulmuş.
Belluschi (Bursaspor):Rizespor’un oyuna hakim olduğu zaman içinde, Belluschi'nin güzel vuruşu Rizespor'u bir anda yıktı. Sahalarda böyle vuruşlara her zaman hasret çekiyoruz, bunu da görmüş olduk.
Mehmet Akyüz(Akhisar BLD): Beşiktaş'ta oynarken kendini ispat edemedi. Fakat Aksihar’da büyük bir değişime uğradı, ve bunu sağlayan kişi de şüphesiz Hamza Hamzaoğlu.
Waterman (Karabük): İlk bölümde üç kez mutlak gollere engel oldu.
Yasin(Erciyes): Her hafta futbolunu geliştiriyor. Erciyes’in dirilmesinde rol oynayanların başında geliyor.
Uğur( Akhisar BLD): Gaziantepspor karşısında Uğur'un oynadığı futbol gözdolduranlar arasında yer aldı.
Onur( Trabzon): İki hafta formsuz kaldı bunu Kayserispor karşısında yendi. İlk bölümlerde, Kayserispor karşısında yüzde yüz üç gollük vuruşları çıkardı.
Abdullah(Kayseri): İki haftadır canla başla çalışıyor. Takımını ligde tutmak için varını yoğunu harcıyor ama yeterli olmuyor.
Kasımpaşa : 106 gün sonra baharı gördü. Futbol bir takım oyunu ise bunu tümünü yerine getirdi. Kadroda aYrım yapmak yanlış olurdu.
Stancu (G.Birliği):Takımı ipten aldı. Yalnız iki yüzde yüz pozisyonu da gole çevirseydi haftanın yıldızı olurdu.
Onur( Elazığ): Attığı golde tüm hünerini kullandı, Fenerbahçe defansını şaşkına çevirdi.

RENKSİZLER

Haberin Devamı

Burak (Galatasaray): Burak'ın girdiği ofsayt pozisyonları attığı gollerden fazla. Bir insan her zaman düşmek için çaba mı gösterir, biraz ayakta kalmayı öğrensen daha iyi olmaz mı?
Colman ( Trabzon): Bir bölüm oynadı ellerini kollarını bağladı, ne top kullandı, ne mücadele etti. Hami Mandıralı ikinci bölümde kement atarak soyunma odasına yolladı.
Sivasspor: Başta defans üst üstüne hata yaptı, orta alan görev dışında görüldü , hücum da ses seda yoktu, bir takım sezon boyu yanlışlıklar yapar Sivas da öyle yaptı.
Cristian(F.Behçe): Oyunun ilk bölümünde sahada yoktu. Yanal, atılmadan oyundan almalıydı.
Emenike(F.Bahçe): Hücumda yalnız kaldı. Aldığı toplarla bir şeyler yapmak istedi ancak gücü yetmedi.

Yazarın Tüm Yazıları