Renkliler renksizler

Süper Lig’in 4'üncü haftası da geride kaldı, bazı takımlar kâr etti, bazı takımlar da yerinde saymaya başladı.

Haberin Devamı

Üç büyük kulüpler haftayı üç puanla kapatmayı da başardı. Bakalım  kimler renkli, kimler renksiz oldu.

Amrabat(Galatasaray): Antalya'da Galatasaray'ın akıllı bir hareketle kapıyı açtı. Şahsi oyun dışında defans anlayışını da kazanma yolunda. Artık Fatih Terim'in yavaş yavaş istediği futbol - oyun kalıbına uyma yolunda.

Fernandes(Beşiktaş): Her hafta  renkliler içinde olmadan vazgeçmiyor. Adam kafa toplarına çıkıyor, ikili mücadelelerde, hep ayakta kalıyor.  İstediği gibi oyun kuruyor, Beşiktaş'ın direği. Bir çok takım böyle bir oyuncu bizde olsa diye ne hayaller kuruyorlar.

Bamba(Trabzonspor): Oyun boyunca her pozisyonların içinde kendisini gördük. Canı sıkıldı Sivas ceza alanına girip karıştırdı, zaman geldi oyun kurdu, zaman geldi defansın kahramanı oldu.

Haberin Devamı

Uche( Kasımpaşa): Kasımpaşayı adeta sırtladı götürdü. Gaziantepspor dahil sahanın en iyi oyuncusuydu. Bugünün futbol tarafında bir numara olarak gözüktü.

Batalla( Bursaspor): Lig de  kötü oynadığı maç yok. Yalnız Avrupa serüveninde  kendisini göstermedi.. Karabükspor karşısında hem golleri attı hem de diğerlerine yardımcı oldu.

Webo(İstanbul BŞB): Akhisar takımını resmen tek başına dağıttı. Rakip bu oyuncu tutmakla  zorlandı durdu. Rengi gibi renklilere girdi.

Eskişehirspor: Takım halinde Gençlerbirliği’ni sahadan resmen sildi. Ersun Yanal uzun zamandan bu yana takımının böyle futbol oynamasından dolayı mutlu oldu.

Atilla(Orduspor): 20 yaşında takımlarda bulunmayan sol defans oyuncusu ortaya çıkaracağını gösterdi. Her iki ayağını da kullanan genç oyuncu gelecek için  ışık yaktı.

RENKSİZLER

Karabükspor:  Doğru dürüst kendisini toparlamada zorlanıyor. Eski takımdan eser yok. Bu takımda her an bir değişime gidebilir

G. Antepspor: Geçen yıl adeta oynadığı futbolla, renk getiren bir takımdı, şimdi bakıyorsunuz teknik heyette de bir düşüncede oyuncularda, nasıl toparlanacağız diye merak halinde

Kayserispor: 4 haftadır takımda rakip kaleye kendi oyuncularında yalnız biri gol attı. Bobo. Diğerlerini ise karşı takımlar Kayserispor adına fileleri gördü. Şota takımda habire bir değişiklik yapıyor ama tutmuyor.

Yazarın Tüm Yazıları