Renkliler renksizler

Spor Toto Süper Ligi sona erdi.

Haberin Devamı

Ankaragücü, Manisaspor ve Samsunspor küme düştüler.

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Final maçlarını oynayacaklar.

UEFA için Eskişehirspor, İstanbul B.B, Sivas ve Bursaspor karşı karşıya gelecekler.

Son hafta da ilginç olaylara sahne oldu, bakalım renk verenler ve renksizler kimler olmuş.

 

RENKLİLER:

 

MUSLERA (G.Saray): Bir sezonda 16 maçta en az gol yiyen kaleci. Manisaspor karşısında attığı penaltıyla yabancıların attığı gollere eşlik etti. Bana göre Muslera belki penaltıyı atmayacaktı ama taraftarların ve Fatih Terim'in de okeyini aldı. Yarım bir sevinçle topa geldi, güzel de gol attı.

Haberin Devamı

 

SELÇUK (G. Saray): Galatasaray'ın direksiyon koltuğunda oturup takımını yöneten kişi Selçuk oldu. Bunun yanı sıra bu sezon saha içinde en centilmen futbolcu kim deseler Selçuk bir numara olur. Galatasaray'ın yaptığı en akılcı transferlerin başında geldi.

 

GARCIA (Orduspor): Trabzonspor karşısında rakip hücum adamlarına son vuruş izni vermedi. Zaman zaman defansın sağında oynadığında aynı randımanı gösteremiyordu, asıl yeri olan savunmanın merkezinde oynayacağını gösterdi.

 

EMRE ÇOLAK (G.Saray): Tam gaz gidiyor. Bugüne kadar nerede idi sorusuna oynadığı futbolla karşılık verdi. Pişmesi lazım dediklerine, ben artık kavrulmaya başladım yanıtını veriyor. Ama gereksiz kırmızı kart görmesi yanlıştı.

 

ERMAN (Sivasspor): Türkiye'de oynayan en iyi orta alan oyuncusu sıralamasında Erman ilk üçe girer. Oyun okuma sanatı üst düzeyde. Sivas takımının adeta yönetmeni Erman'dan başkası değil.

 

RENKSİZLER:

 

YİĞİT ( Manisaspor): Adeta kırmızı kart görmek için depar halinde. Manisaspor'un en kritik yerinde top oyna, hemen hemen her hafta kart görmek için diren. Belki de bakıldığında eksik oynaması yüzünden takımını küme düşüren kişi oldu. Çünkü Yiğit gibi acımasız bir kasti faul yapan oyuncu az bulunur.

Haberin Devamı

 

MESUT BAKKAL (Manisaspor T.D): Takımı küme düşerken, son maçlar oynanmadığı halde kümede kalma konuşmasıyla takımını tesir etti. İlk golü attıktan sonra takımın kötü oyun sergilemesinde kendisinin frenleme yapması gerekirdi, ama yapamadı. Sonra maç sonrasında ben artık bu işi bıraktım Ankara'ya dönüyorum diyip apar topar kaçması yerinde bir karar değildi.

 

BEŞİKTAŞ: Takım olarak elle tutulacak bir oyuncu yoktu. Beşiktaş böyle devam ederse Süper Final maçlarında taraftarlarını hayal kırıklığına uğratır.

 

SABRİ (G.Saray): Hocası Fatih Terim kendisine şans veriyor, ama bunu kullanmakta zorluk çekiyor. Eski futbolundan eser yok. Böyle giderse kendisi için çanlar kötü çalacak.

Haberin Devamı

 

BURAK (Trabzonspor): Trabzonspor'da attığı goller kendisini zaman zaman herhalde sarhoş ediyor, bazı sözlerini düşünmeden söylüyor. Orduspor'un sahası kötü olabilir, ama hiç bir zamanda zemini beton değildir.

Yazarın Tüm Yazıları