Playboy’lar köfteci oldu

Bir dönem aşklarıyla adlarından söz ettiren, İstanbul gecelerinin eski çapkınları Murat Aslan ve Mustafa Sirmen köfteci oldu.

Haberin Devamı

Aslan Nakliyat ve Uludağ’daki Kar Tanesi Otel’in sahibi Murat Aslan ile Kocaeli Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in oğlu Mustafa Sirmen, hiçbir yerde şubesi olmayan İzmit’in efsane köftecilerinden Köfteci Behçet’i ikna etmeyi başardı ve yeme içme sektörüne girdi. Tolga Atalay’ın işlettiği W Otel’deki Okka Kebap’a da ortak olan Mustafa Sirmen, müdavimi olduğu Köfteci Behçet’in ilk şubesini Murat Aslan’la birlikte Ortaköy’deki Dereboyu Caddesi üzerinde açtı. 82 yaşındaki Köfteci Behçet, tarifini çocukları dahil kimseye vermediği ve kendi elleriyle yoğurduğu köfteleri her sabah İzmit’ten İstanbul’a gönderiyor...

Daha İlk yılda “en iyi” oldular

Sanover İlaç ile Sagra’nın ortaklarından Ahmet ve Zafer Toksöz kardeşlerin sahibi olduğu L’era Fresca, Time Out Geleneksel Yeme-İçme Ödülleri’nde En İyi Dondurma ödülünü kazandı. 2011’in ağustos ayında Bebek’te açtıkları ilk şubeyle dondurma sektörüne giren Toksöz kardeşler, kapalı ambalaj dondurma ile zincir mağazalara girmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Bira eşliğinde yemek

Türk Tuborg, yeni platformu “Tuborg Brewmaster”ı geçtiğimiz gün La Brise Brasserie’de düzenlediği etkinlikte tanıttı. Türk Tuborg’un piyasaya sunduğu Tuborg Gold, Carlsberg, Leffe, Corona, Hoegaarden ve Guinness biralarının özel bir mönüyle ikram edildiği gecede Teoman Hünal da hangi yemekle, hangi biranın tercih edileceğine dair bilgiler verdi.

Dansözlü kutlama

Sema Çelebi, yeni yaşını Maçka’daki Arabesque’te kutladı. Doğum günü pastasının üzerindeki mumları Belma Simavi ile birlikte söndüren Sema Hanım, gece boyunca dansözlerle göbek atıp eğlendi.

Beklenen müzayede

Özbilenler Müzayede’nin düzenlediği 5. Geleneksel ve Çağdaş Sanat Eserleri Müzayedesi, yarın Conrad İstanbul Balo Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak. Müzayedede İbrahim Çallı’nın “Bostancı Sahilinde Gezintiye Çıkan Kadınlar” tablosunun yanı sıra Burhan Doğançay, Komet ve Haluk Akakçe’nin de eserleri satışa sunulacak.

Aşkla birlikte dövme de tarih oluyor

Firari işadamı Cem Uzan ile Derin Mermerci aşkı sürpriz şekilde sona erdi. Kollarına birbirlerinin ismini dövme yaptıran çiftten Derin Mermerci’yi önceki gün İstanbul gecelerinde gördüm. İstanbul-Paris arası gidip gelmekten yorulduğunu ve ailesini çok özlediği için ilişkisini sona erdiren Mermerci, duyduğuma göre kolundaki dövmeyi de sildirmeye karar vermiş.

Haberin Devamı

Kadınlar matinesi!

Kalamış’taki Posh Brasserie, bu akşam “Ladies Night” adlı partiye ev sahipliği yapıyor. Hanımların ücret ödemeden katılacağı partide DJ Erhan Aydoğan performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları