Parfümü için modellik yaptı

Kendi adıyla tasarladığı kıyafetleriyle adından söz ettiren Siren Ertan, bir süre önce dünyaca ünlü modacılar gibi parfüm çıkarmak için kolları sıvamıştı.

Haberin Devamı

Fransa’da üretilen, markası ‘Siren Ertan ISTANBUL’un adını taşıyacak parfüm için son aşamaya geliendi. Parfümünün imaj fotoğrafları için modellik de yapan Siren Ertan, “Çok etkileyici ve son derece kalıcı bir koku” dediği ürünü, Anneler Günü’nden bir gün önce piyasaya sürecek. Koray Birand’ın objektifine poz veren Ertan, kreatif direktörlüğünü Murat Türkili’nin üstlendiği çekimlerde, kendi markasına ait kıyafetleri tercih etti.
‘Siren Ertan ISTANBUL’, 8 Mayıs’ta Beymen mağazalarında ‘exculisive’ ürün olarak satılmaya başlanacak
 
Yeşillendi

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, önceki akşam Azize Taylan ve Bülent Bulgurlu ile Etiler’de son günlerin popüler et restoranlarından Nusret’e gitti. Her zaman şıklığı ile adından söz ettiren Koç, yazın modası olan yeşil renkli pantolonu ile dikkat çekerken, Nusret’in sahibi Nusret Gökçe’nin hazırladığı lezzetlere tam not verdi.

Haberin Devamı

Değişim Şenliği’ başladı!

Elele Dergisi’nin Avon ile birlikte düzenlediği ‘Değişim Şenliği’, Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Gün boyu süren ve Elele dergisi editörlerinin de bakım, güzellik ve stil hakkında soruları cevapladığı şenlik, 5 Mayıs Cumartesi günü Forum Ankara Outlet, 12 Mayıs Cumartesi günü Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde devam edecek.
 
Tasarımcı patron

40’lı yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe adından söz ettiren Gusto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Mete, aynı zamanda koleksiyonlardaki tasarımlara da imza atıyor. 2012 ilkbahar - yaz sezonunda, 1950’li ve 60’lı yıllara gönderme yapan Gusto’da, renkli pantolonlar, retro dantel elbiseler sezonun en kilit parçaları arasında gösteriliyor.

Richie Rich şimdi de takılarda

Akaretler’deki W Louge’da her salı düzenledikleri Richie Rich partileri ile gece hayatına yeni bir soluk getiren Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy, şimdi de moda ve eğlenceyi bir araya getirdi. Hazırladıkları ilgi çekici konseptlerle farklı eğlenceler sunan ikili, Richie Rich için özel takılar tasarladı. ‘Richie Rich Takı Koleksiyonu’nu görmek için www.lidyana.com’a bakılabilir.
 
90'lar eelence'si Ankara'da

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl açtığı eelence isimli gece kulübüyle İstanbul gece hayatının da nabzını tutan isimlerden biri haline gelen Özgür Aras, İstanbul’da başlattığı ve geleneksel hale getirdiği ‘90’lar Türkçe Pop Partileri’ni Ankara’ya taşıdı. İlk parti bu akşam Suite Otuzdört’de.

Yazarın Tüm Yazıları