Parfüm seçimi nasıl olmalı

Yeni biriyle tanıştınız. Dışarı çıkacağınız ilk gece sizden çok etkilenmesini istiyorsunuz. Peki ne yapacaksınız?

Onu etkilemenin en önemli yolu kullandığınız parfümden geçiyor. Nasıl bir seçim yapacağınız ise ilişkinin gidişatını belirleyecek kadar önem taşıyor.

Bu gece sizi için çok önemli. Randevunuz var ve henüz ne giyeceğinize bile karar veremediniz. Gardırobun önüne geçmeden önce kendinizi rahatlatmaya ne dersiniz? Üstelik banyoda sizi en önemli aksesuvarınız bekliyor: Parfümünüz...

Hayatımızda önemli bir yere sahip olan kokular sadece kendimizi iyi hissetmemize değil aynı zamanda üzerimizdeki ölçülemeyen hakimiyetleriyle de öne çıkıyor. Belirli aromalar ise cazibe kazandırırken aynı zamanda seksapelin altını çiziyor.

Bu yüzden karşınızdakini ‘öldürücü’ etkisi bulunan bir kıyafet seçmeden önce, o özel gecede hangi kokuyu kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor.

Yeni bir parfüm sadece egonuzu tatmin etmekle kalmaz aynı zamanda mükemmel kadın potansiyelinizi de artırmaya yardımcı olur. Zambak, gardenya ya da gül gibi yoğun bitkisel notalı kokular erkekler üzerinde baştan çıkarıcı bir etkiye sahiptir ve ilgilerini doğrudan sizin üzerine yoğunlaştırmalarını sağlar. Eğer gece için belirli hedefleriniz varsa o zaman yasemin ya da patçuli gibi egzotik kokulara sahip parfümler tercihiniz olmalı. Vanilya ya da çikolata gibi tatlı aromalar da sadece tatlı iştahını açmakla kalmıyor, aklınızda olsun...

Kokunuzu değiştirirken, dikkat!

Eğer belirli bir kokuda seçiminizi yaptıysanız ve kimliğinizi ortaya çıkardığını düşünüyorsanız, o zaman bırakın o parfüm sizin sürekli yanınızda olsun. Aynı parfüm size daha sonra yaşanan güzel anları hatırlatmak da yardımcı olacaktır. Aynı şey birlikte olduğunuz erkeğin kullandığı koku için de geçerli. Uzun zamandır birlikte olsanız da bir parfümün birlikte geçirilen özel anları hatırlatması kadar hoş bir duygu olamaz. Çünkü insanoğlu bilinçaltında belirli maddelere ve aromalar karşı oldukça hassastır. Bu bağlamda kokular geçmişle ve duygularla bağlantı kurmada inanılmaz rol oynuyorlar. Kokunuzu değiştirmek istiyorsunuz ve kendinizi bu konuda çok tedirgin hissediyorsunuz... O zaman birlikte olduğunuz erkeğin de seçim yaparken size yardımcı olmasına izin verin. Tıpkı kendi kokularını seçerken yaşadıkları gibi sizin için de yeni bir koku keşfetmek hoşlarına gidecektir. Sorunsuz bir erkek seçimini parfümlerin taze ve sportif varyasyonları yönünde kullanırken, belli bir tarza sahip erkekler de kokuların sıcak, baharatlı ve oryantal nüansları üzerinde durur. Modern metroseksüel erkek ise deri ve tütün kokularını hissetmekten hoşlanır.

Elitist ve göz alıcı bir saç tasarım merkezi

Ebil Saç Tasarım Bebek ve Suadiye’deki şubelerinden sonra Kemerburgaz’daki yeni sıra dışı merkeziyle müşterileriyle buluşmaya hazır. Moda dergilerindeki göz kamaştırıcı saç stillerinin yaratıcısı olan ve yurtdışındaki saç trendlerini yakından takip ederek uygulayan Ebil, yeni yeriyle saç tasarımındaki öncü tarzını pekiştiriyor.


Saç tasarımında Eczacıbaşı Schwarzkopf ürünlerini tercih eden Ebil’in Kemerburgaz’daki adresinde, kadın ve erkekler için saçın yanı sıra güzellik ve bakım konusunda her türlü ayrıcalıklı hizmeti almak mümkün. 300 metrekare genişliğindeki mekanda cilt ve vücut bakımı, masaj, solaryum, selülit tedavisi ve leke çıkarma gibi hizmetler de veriliyor.

Diğer şubelerinde olduğu gibi burada da çalışanlarının çok özel eğitimli ve profesyonel olduğu Ebil, bir saç tasarım merkezinin de ötesinde bir estetik üssü... Cesur mimarisi ve artistik ekibi ile sofistike bir tarza sahip Ebil Kemeburgaz, kendini her şeyden çok önemseyen kadın ve erkeklere hizmet veriyor.
Yazarın Tüm Yazıları