Özkök çaldı Madonna’lar oynadı

Madonna 2012 Dünya Turnesi’nin Türkiye ayağı ana sponsoru Doritos, önceki gün Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta “Doritos’la MDNA Sensin” adlı bir parti düzenledi.

Haberin Devamı

Ertuğrul Özkök ve Ayşe Arman’ın seçtiği Madonna şarkılarının çalındığı partiye iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Madonna’nın birbirinden ilginç kıyafetlerini giyen MDNA kızlarının dansları eşliğinde devam eden parti, gece geç saatlere kadar sürdü.

Yaz başladı

Tezmarin, Kosifler Oto ve Palmarina Bodrum, el ele vererek “Start The Summer” adı altında yaza merhaba partisi düzenledi. Suada’da yapılan etkinlikte, Tezmarin ödüllü MCY 76 Monte Carlo Yachts’ını;  Kosifler Oto BMW 640i Cabrio modelini, Palmarina Bodrum ise “Mega Yat” limanını tanıttı.

İpi göğüsledi

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu geçtiğimiz aylarda 2012 PWA Dünya Kupası’nın İtalya ve Kore ayaklarında yarışmış ancak istediği dereceleri alamamıştı. Kozanoğlu, 21-26 Mayıs tarihlerinde İspanya’nın Girona Roses şehrinde yapılan IFCA’de Avrupa üçüncüsü oldu.

Haberin Devamı

Yaz aşkında mutlu son

Geçen yaz Bodrum’da tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gaya Güldemir ve Alpay Başaran, geçen pazar günü aile ve yakın dostlarının katıldığı bir düğünle evlendi. Gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak’ın Çengelköy’deki yalısında yapılan, 60 kişinin katıldığı düğünde gelinin nikâh şahitliğini Nazlı Ilıcak, damadınkini ise ablası Figen Yazıcıoğlu üstlendi. Osman Merzeci-Melis Murathanoğlu, Emre Kütük-Esra Ergintuğ’un da aralarında olduğu ünlü isimler bu özel günlerinde çifti yalnız bırakmadı. Çift, balayı için ise ilk olarak tanıştıkları yer olan Bodrum’a, ardından Yunan Adaları’na gidecek.

İşadamları stres attı

Türkiye’deki iş dünyasının en başarılı isimleri haftanın yorgunluğunu ve stresini golf oynayarak attı. DoğanBurda Dergi Grubu’nun Antalya’daki Calista Luxury Resort’ta düzenlediği Ceo Golf Turnuvası’nda iş dünyasının patronları bu kez golf sahasında yarıştı.

Yazarın Tüm Yazıları