Onunla yakınlaştıktan sonra büyü bozuldu

Uzun zamandır arkadaş olarak görüştüğüm birisi vardı. Bana karşı ilgisi olduğunu biliyordum ama evli olduğu için kendimi ondan hep uzak tuttum. En son görüşmemizde artık kendimize engel olamadık ve yakınlaştık. O günden sonra sevdiğim adam, beni ne aradı ne de mesaj attı.

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, köşenizi her gün takip ediyorum. Ben 32 yaşında bir genç kadınım, hem çalışıp anneme bakıyorum hem de açıköğretim fakültesinde okuyorum. Uzun zamandır arkadaş olarak görüştüğüm biri vardı, kendisi evliydi ama şu an boşanma aşamasında ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor.
Bana karşı ilgisi olduğunu biliyordum ama evli olduğu için kendimi ondan hep uzak tuttum. Evli biriyle birliktelik yaşamayacağımı söyledim. Ancak en son görüşmemizde artık kendimize engel olamadık ve yakınlaştık. Bu sakın cinsel ilişkiye girdiğim anlamına gelmesin, evlenmeden bu tür bir ilişkiye girmeyi hiçbir zaman düşünmüyorum.

O günden sonra sevdiğim adam, beni ne aradı ne de mesaj attı. İsterdim ki benimle ilgilensin, ama maalesef beklentilerime cevap alamadım. Boşanma aşaması zor biliyorum, ona destek olmak istiyorum ama benden uzak duruyor.
Güzel şeyler paylaştık ama devamı gelmedi. Amacı sadece gönül eğlendirmek miydi? Yıllarca ilgisini reddettim ve son yaşananlardan sonra hem ona hem kendime şans tanımak istedim ama sanırım zamanlama yanlıştı. Büyü bozuldu diyebilirim. Onu arayıp aramamakta kararsızım. Hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlığa devam mı etmeliyim, yoksa arayıp rahatsızlık duyduğumu söylemeli miyim?  Rumuz: Ankara’dan S.T

Haberin Devamı

Güzel kızım, büyü bozuldu demekle çok güzel ifade etmişsin bu olayı. Gerçekten de bazı erkeklerin, uzun süredir peşinde koştukları genç kızla belirli bir yakınlık kurduktan sonra, çekip gitmeleri, onu bir daha aramamaları, soğuk davranmaları, çok sık görülen davranışlarıdır. İşte dediğin gibi, onu elde ettiklerini düşündüklerinde, büyü bozulmuş gibi olabilir.
Boşanma aşamasında olan bir erkek, gerçekten bunalımlı bir dönem geçiriyordur. Bu yüzden davranışlarındaki bu tür dengesizlikleri doğal karşılamalı. Ancak aranızdaki sevgi ne düzeydeydi, bilemiyorum ama, ciddi bir sorun yaşadığı ortada.
Seninle yakınlaştıktan sonra, belki de yaptığının iyi bir şey olmadığına karar vermiştir. Senin gibi içten ve derinden sevebilen bir kızı hayal kırıklığına uğratmak istememiş de olabilir. Boşanma aşamasında da olsa, eşiyle barışmaya karar vermiştir belki de...
En doğrusu böyle cevapsız sorular karşısında bocalayacağına, ondan seninle açık konuşmasını
isteyebilirsin elbette.

Haberin Devamı

Adanalı olmadığı için beni ona vermediler

Sevgili Güzin Abla, ben birini sevdim, o da beni sevdi. Sonra aileme açıldım ancak sevdiğim genç, Adanalı değil diye kabul etmediler. Ben de ondan ayrıldım ve unutmaya karar verdim. Aradan dört ay geçti, dayanamayıp ona geri döndüm...
Şimdi aileme söylemeye korkuyorum, biliyorum yine kabul etmeyecekler çünkü. Sence ne yapmalıyım? Herkesi arkamda bırakıp ona gitmeyi düşünüyorum. Ne dersin, doğru olur mu? Rumuz: Adanalı

Aileler kızlarını vermek istemediler mi, bahane bulmaları çok kolaydır. Mutlaka akıllarına koydukları bir damat adayı vardır. Kızın sevdiğine değil, kendi istediklerine vermeyi planlamışlardır ve karşı çıkarlar.
Aileni arkanda bırakıp sevdiğin erkeğe gitmeni elbette ki tavsiye edemem.
Sanırım ailene çok bağlısın, böyle mutlu olamazsın. Ama onları ikna etmek için elinden geleni yapmalısın.

Yazarın Tüm Yazıları