Mykonos çıkarması

Sosyetemizin güzel kadınları geçtiğimiz hafta sonu bir kaçamak yaptılar ve Mykonos’a uçtular.

Sınırsız eğlenceleri, çıplaklar kampı ve çılgın geceleriyle bilinen Mykonos’a 12 Temmuz’da, saat 18.15 uçağıyla gidenler arasında Dilek Ertek, Selma Türkeş, Ender Mermerci, Feryal-Kemal Gülman çifti, Sema Maliki, Ahu Aysal ve Heves Ekinci vardı. Ege güneşinden doyasıya yararlanan grup, kimi zaman alışverişin keyfini çıkardı, kimi zamanda eğlenceye daldı.

Ender Mermerci’nin arkadaşı Della Rounick’in Mykonos’taki evinde verdiği ve üç gün, üç gece süren davete katılmak için adaya giden grup, 15 Temmuz gecesi İstanbul’a döndü. Bu arada, bu gece SuAda’da Delal Rounick adına bir davet verecek olan Ender Mermerci’yle ilgili bir küçük not ileteyim. Ender Hanım, Mikanos’ta arkadaşı Heves Ekinci’nin tavsiyesiyle bu geceki parti için davetiyelerde belirtilen ’smokin mecburidir’ ibaresinden pişman olmuş. Dostlarına, ’koyu renk takım elbise’ diye yazan mesajlar geçmeye başlamış.

Annesini dinledi

Ali Karacan, üç yıl flört ettiği Letonyalı model sevgilisi Iryna Zdrozsky’den geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Oğlunun flörtünün ilk kez bu kadar uzun sürdüğünü ve ayrılık sonrası çok üzüldüğünü gören Cemile Garan, araya girmiş duyduğuma göre. Oğlu Ali Karacan’ı Zdrozsky’yi araması için ikna etmiş. Ali Karacan da bunun üzerine sevgilisini telefonla arayıp özür dilemiş. Bu özrü kabul eden sevgilisini de İstanbul’a davet etmiş. Geçtiğimiz hafta Türkbükü ve Göçek’te tatil yapan Ali Karacan ve sevgilisine, önceki akşam Çubuklu 29’da rastladım. Aytek Şavkan-Martha Graeff’in düğün davetine gelmişlerdi, mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Tarkan’dan SuAda’da halay

Plakçısı Mehmet Söğütoğlu’nun kardeşi Gürkan Söğütoğlu’nun önceki gece Kuruçeşme’deki SuAda’da düzenlenen düğününe katılan Tarkan, ilgi odağı oldu. Zamanının büyük bir bölümünü Amerika’da geçiren ve Türkiye’deki davetlerde pek de görmeye alışık olmadığımız Tarkan, Söğütoğlu Ailesi’nin düğününe sevgilisi Bilge Öztürk ve arkadaşlarıyla katıldı. Arkadaşı Tarık Miras’ın yatıyla SuAda’ya gelen Tarkan, sempatik tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 350’ye yakın davetlinin katıldığı düğüne katılamayan Kenan ve Ozan Doğulu Kardeşler ise, büyük bir çiçek göndermeyi tercih etti. Düğünde uzun süre kalan Tarkan, gece boyunca sırdaşı Murat Erdoğan’la sohbet etti, Tarık Miras’ın yatıyla düğünden ayrıldı.

Reha Erus’un en mutlu günü

Hürriyet gazetesinin İtalya temsilcisi Reha Erus’un oğlu Rehacan Erus, Zeynep Küçük’le evlendi. Amerika’da okuduktan sonra Bilgi Üniversitesi Halka İlişkiler Bölümü’nden mezun olan ve Roma’da spor menajerliği üzerine master yapan Rehacan Erus’la Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Zeynep Küçük’ün düğün töreni, Yeniköy’deki bir yalıda seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Çiftin yüzüklerini Rehacan Erus’un doğumunu gerçekleştiren Prof Dr. Turgay Atasü taktı.

Mardin’e hayran kaldı

Moda fotoğrafçısı Gencer Bavbek tarafından gerçekleştirilen "Garize" markasının 2008 kış koleksiyonınun çekimleri Mardin’de yapıldı. Çekimlerde, Brezilyalı manken Herika Fernande objektif karşısına geçti. Fernande, Mardin gibi tarihi bir kentte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Mardin’in büyüleyici bir havası var" diye konuştu.

Başkan tatilde

Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Serdar Bilgili, sevgilisi İrem Güreli’yle geçtiğimiz haftayı Bodrum’da geçirdi. Bodrum Antik Tiyatro’daki Sezen Aksu ve Serdar Ortaç konserlerini izleyen sevgililer, geceyi Türkbükü’ndeki Ship a Hoy Bar’da noktaladılar. Bilgili, sevgilisi Güreli ile ilişkilerinin henüz çok yeni olduğunu ve şimdilik her şeyin yolunda gittiğini söylüyor.

Yarın gece Sortie’de

Serdar Ortaç, Kuruçeşme’nin eğlence kompleksi Sortie’de yarın gece sahneye çıkıyor. Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, yoğun istek üzerine Ortaç’ı burada sahneye çıkarmaya karar vermiş. Ortaç hit şarkılarını, bu kez ilginç şovlarla seslendirecek.
Yazarın Tüm Yazıları