Model gibi

Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin’in lüks tutkusu dillere destan...

Acarkent’teki villasını eşi Cansu Hanım’ın zevkine göre son derece modern şekilde dekore ettiren, bunun için hiçbir masraftan kaçınmayan futbolcunun otomobil tercihi de son model gri renkte bir Mercedes... Giyime gelince...

İtalyanların dünyaca ünlü markası Dolce&Gabbana’dan kolay kolay şaşmıyor. Geçtiğimiz hafta arkadaşları Emre Belözoğlu ile Okan Buruk’un Nişantaşı’nda açtığı ayakkabı mağazasını ziyaret eden Tümer Metin için D&G’nın gönüllü mankeni demek bile yanlış olmaz!

İtalyan bayrağı renklerinde D&G kemer, aynı marka ayakkabı, jean mont, zımbalı jean pantolon ve tişörtüyle açılışa katılan Tümer Metin, Ray Ban gözlüğü ve son model SonyEricson cep telefonuyla Türkiye’nin de bir David Beckham’ı olduğunu gösterir gibiydi!

Parmağından çıkmıyor

Renault’nun yeni modeli Modus’un tanıtımı, önceki gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen davetle yapıldı. Yasemin-Jefi Kamhi çifti, Cem Yılmaz’ın sahneye çıktığı bu tanıtıma katılırken, kızları Melda ise nişanlısı Sinan Kosif’le beraber Reina’nın açılışındaydı... Temmuz ayının ilk haftası Bodrum Yalıkavak Marina’da evlenecek olan genç çiftin elleri gece boyunca birbirinden ayrılmadı. Melda’nın nişanlandığında taktığı tek taş pırlanta yüzüğü de gözden kaçmadı.

Yarın akşam açılıyor

Geçtiğimiz yazın gözde mekanlarından Kuruçeşme-GS Adası buz bar, yarın saat 22.00’de açılıyor. Ender Sanal ve Lal Dedeoğlu’nun sahibi olduğu buz bar’ın Güney cephesinde bulunan havuz ve çevresi, bu sezon adanın eğlence merkezi haline gelecek. 09:00-20:00 arasında hizmet verecek havuz kısmı, geçmişin plaj konseptini geri getiriyor. Bu bölümde olimpik boyutlardaki havuzun yanı sıra, değişik tarzda birçok restoran ve buz’un klasikleşmiş partilerinin yapılacağı gece kulübü var. Öğle ve akşam yemek servisi verecek restoranlar arasında biriki, Doğa Balık, sushi corner ve buz Restaurant bulunuyor.

Babasının kızı

Nilgün-Adnan Sapmaz çiftinin, Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi olan kızları Eda, geçtiğimiz haftayı ailesiyle beraber Yalova’daki çiftliklerinde geçirdi. Derslerden arta kalan zamanlarını, babasına ait Tuzla’daki yat fabrikasında staj yaparak değerlendiren Eda Sapmaz’ın ideali ise başarılı bir iç mimar olmak. Böylece babasının yaptığı yatların iç tasarımlarını hazırlama şansı bulacağını söylüyor.

Muradına erdi

Nesligül Aksoy, geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da geçirdi. Arkadaşlarıyla çıktığı bu kısa seyahatte Türkbükü-İberotel’de kalan Aksoy, bol bol yüzüp güneşlendi. Ayrıca sağlık kürlerini ve spor programlarını da pas geçmedi. Kısacası, haftalardır ‘İstanbul’un yoğun temposundan uzaklaşmaya ve tatil yapmaya ihtiyacım var’ diyen Nesligül Hanım sonunda muradına erdi.

Ajia’da defile

İş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimlerinin merakla beklediği ‘a la mode’ partileri, modacı Dilek Hanif’le devam ediyor. Kanlıca’da, Ajia Otel olarak hizmet veren tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nın rıhtımında 8 Haziran’da gerçekleştirilecek organizasyonda, Dilek Hanif’in 2005 yaz koleksiyonunun en özel parçaları sergilenecek. Ünlü modacının, semazenlerin giydiği tennurelerden yola çıkarak hazırladığı koleksiyon, Tuğçe Kazaz, Güzide Duran gibi top modeller tarafından tanıtılacak. 80’li yılların popüler müziklerinin çalınacağı geceye katılacak olanlar, Emirgan’dan hareket edecek özel teknelerle yalıya ulaştırılacak.

Reina açıldı

Reina, dün gece düzenlenen parti ile yeni sezonu açtı. Milan ve Liverpool’un Şampiyonlar Ligi maçı için İstanbul’a gelen UEFA temsilcileri’nin de büyük ilgi gösterdiği geceye, Fenerbahçeli futbolcular damgasını vurdu. Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamasına dönüşen gecenin yıldızı ise İtalyan top model Vanessa Hessler’di. Hessler için mekanın sahibi Mehmet Koçarslan 10 şişe şampanya patlattı.
Yazarın Tüm Yazıları