Moda & şov

İstanbul Fashion Week 2011’in ikinci ve üçüncü günü de renkli görüntülere sahne oldu. Hem defilelerde hem de izleyiciler arasında birçok ünlü sima vardı.

Haberin Devamı

İstanbul Tekstil ve
Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (IMD) işbirliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Moda Haftası (İstanbul Fashion Week-İFW), ikinci ve üçüncü gününde de birbirinden renkli defile ve partilere ev sahipliği yaptı.

Direnişçi kadınlar
Simay Bülbül, “Zema’nın Seslenişi” adını verdiği koleksiyonu hazırlarken, kendi kültürlerini korumaya çalışan ve dünyanın yeni düzenine karşı direnen kadınlardan esinlendiğini söyledi.

Romantik tasarımlar
Günseli Türkay da “Kırık Porselen” adını verdiği yeni koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası kapsamında
düzenlediği defileyle tanıttı.

Rana-Berna Canok kardeşlerin pastel tonlarla örülü koleksiyonu
beğenildi.

Haberin Devamı

Pascal podyumda
Avva defilesinin yıldızı Pascal Nouma’ydı.

Karma defile
İkinci günkü “Karma” defilesinde, Aslı Güler ve Jale Hürdoğan’ın tasarımları tanıtıldı.

Ünlüler izledi
Tuvana Büyükçınar’ın defilesini izleyenler arasında Ebru Akel, Sinem Kobal ve Ayşe Özyılmazel gibi ünlü isimler de vardı.

Reklamdaki gibi
20’nci yılını kutlayan Mavi’nin defilesinde aykırı tarzıyla dikkat çeken Brezilyalı top model Alice Dellal podyuma çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ da markanın reklam filmindeki gibi defileyi ön sıradan izledi. Tatlıtuğ, defile boyunca yanında oturan Ali Taran’la sohbet etti.

Reina’da ağırladı
Michael Jackson’ın ağabeyi Jermaine Jackson, yakın arkadaşı Atıl Kutoğlu’nun İstanbul Moda Haftası’nın ilk günü düzenlediği defileyi izlemek üzere Los Angeles’tan ülkemize gelmişti. Kutoğlu, defilenin ardından Jermaine Jackson ile arkadaşları Avusturya Prensesi Camilla Von Habsburg ve Prenses Nilüfer Sultan’ı Reina’da ağırladı.

Erkan Özerman ve Güngör Bayrak, defileleri birlikte izledi.

Gözlüklere dikkat
Gamze Saraçoğlu’nun defilesini izleyen Zuhal Olcay ve Demet Evgar, gözlükleriyle dikkat çekti.

İlk kez defile izledim
İstanbul Moda Haftası’nın açılış defilesinde görev alan Tuğçe Kazaz, ikinci gün ise podyum kenarındaydı. Kazaz defileyi, Arzu Kaprol, eşi ve çocuklarıyla izledi.

Yazarın Tüm Yazıları