Milyon dolarlık boşanma

Anavatan Partisi’nin kurucularından eski bakan İbrahim Özdemir’in kızı Seçil Özdemir ile CHP’li Bülent Tanla’nın oğlu Hasan Nuri Tanla, 2001 yılında Swissotel’de yapılan görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti.

Gelinin şahitliğini Berna Yılmaz, damadın şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Deniz Baykal yapmış, çiftin evlilikleri “CHP, ANAP’tan kız aldı” başlıklarıyla medyada yer almıştı. Öğrendiğim kadarıyla Seçil-Hasan Nuri Tanla çiftinin 10 yıllık evlilikleri geçtiğimiz günlerde Kadıköy 5. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmayla sona ermiş. Hakim, ünlülerin avukatı Gülgün Çavuşoğlu’nun müvekkilliğini üstlendiği Seçil Hanım’a 1 milyon dolar değerinde bir ev ve 180 bin TL tazminat ödenmesine karar vermiş. Hasan Nuri Tanla, Seçil Tanla’ya ayrıca Ayvalık’ta yazlık ev ve araba alıp, aylık 3 bin TL nafaka ödeyecekmiş.

Londra’da İstanbul rüzgarı

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Wimbledon Tenis Şampiyonası’nın ön partisine bu yıl Türkiye ev sahipliği yaptı. Tenis ve İngiliz sosyetesinin ünlü isimlerini buluşturan partide İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simaları da boy gösterdi. Londra’nın Kensington bölgesindeki Roof Gardens’da düzenlenen ‘İstanbul’ temalı partiye Türkiye’den Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, milli tenisci İpek Şenoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve PTT Genel Müdürü Osman Tural’ın da aralarına bulunduğu 150 kişilik bir davetli grubu katıldı. Dünyanın en prestijli kadın tenis turnuvasına üç yıl boyunca İstanbul’un ev sahipliği yapacağının da duyurulduğu gecede ayrıca Serena Williams, Maria Sharapova, Caroline Wozniacki, Dinara Safina gibi tenis dünyasının ünlü isimleri ve Hollywood yıldızları da hazır bulundu.

Gözlüksüz yüzmem

Galatasaray’ın eski başkanı, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, yoğun ve stresli geçen günlerin ardından Bodrum’a demir attı. Yakın dostu Murat Yalçındağ ile denize giren Polat, güneş gözlüğüyle yüzerken objektife takıldı.

Su savaşı

Ender Alkoçlar’ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar, Bodrum’daki aile otelleri La Boutique Alkoçlar’da Engin Keçeli’nin küçük kızı Lara Keçili ile deniz keyfi yaparken objektife yansıdı. Murat Yalçındağ, kızlara su sıçratınca üçlü arasında ‘su savaşı’ başladı.

Aile boyu tatil

Bodrum sezonunu açan ilk ünlülerden biri de Deniz Berdan oldu. Ailesiyle birlikte tatile çıkan Berdan, önceki gün oğluyla Maça Kızı Otel’in sahilindeydi.

İlk tatil

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık, genç işadamı İbrahim Özçelik’ten bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Çift, ismini Masal koydukları minik kızlarıyla birlikte ilk yaz tatillerine çıktı. Özçelik çifti, havaların iyice ısınmasıyla soluğu Bodrum’da aldı. 5 Oda Otel’e konaklayan gençleri Eda Aşık’ın annesi Hülya Aşık da yalnız bırakmadı.

Havada aşk kokusu var

Hilal Kosif ve kardeşi Hakan Kosif, yaz sezonunu açtı. Bu yıl da Bodrum’u tercih eden kardeşler, Hilton Bodrum Türkbükü Otel’e yerleşti. Hilal Kosif, geçtiğimiz cumartesi günü otelin iskelesinde eski nişanlısı Selhan Aloğlu ile bir araya geldi.

O da Bodrum’da

Zafer Yıldırım da tatil için Bodrum’u tercih etti. Yıldırım, geçtiğimiz gün eşiyle birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi.
Yazarın Tüm Yazıları