Million Dolar Baby!(*)

Ayşe Kucuroğlu’nu Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi olarak tanıdık. Farklı giyim tarzıyla sosyete ve moda dergilerinin de dikkatini çeken Kucuroğlu, kısa sürede herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Haberin Devamı

Happily Ever After’ın ardından Tepebaşı’nda açtığı Public ile eğlence sektöründe adından sıkça söz ettiren Kucuroğlu, bu yoğun temposuna rağmen geçtiğimiz ay beşinci kez anne oldu. “Bebek de yaparım, kariyer de” diyerek art arda beş çocuk doğuran Kucuroğlu hakkında ilginç bir dedikodu duydum. İddiaya göre Ayşe Kucuroğlu’nun reklamcı eşi Taner Kucuroğlu’nun babası, torunlarının geleceğini şimdiden düşünmeye başlamış. Dede Kucuroğlu, doğan her torunu için bankada 1 milyon dolarlık hesap acıyormuş...

(*) Milyon dolarlık bebek

Ekranlardan sosyeteye son transfer

İşadamı Aslan Özer’le evlenip İstanbul’a yerleşen Kanadalı oyuncu Lucia Özer’in adını ilk olarak bir gazetenin haftalık ekine kapak olduğunda duymuştum. PR’ını Mine Kalpakçıoğlu’nun yaptığı Lucia Özer’i geçtiğimiz hafta da bir davette Atıl Kutoğlu’nun yanında gördüm. Tepeden tırnağa Kutoğlu’nun yeni koleksiyonundan giyinen ‘yabancı gelin’, 7 Haziran’daki Madonna konserinde de objektiflerin karşısındaydı. Konserde Emre Ertürk’le poz veren Lucia Özer hakkında son günlerde medyada epey haber çıktı. Anlaşılan o ki tüm çevresi el birliğiyle oyunculuk yapmak yerine sosyeteye girmeyi tercih eden Lucia Özer’i meşhur etmeye çalışıyor!

Haberin Devamı


Derin Hanım eğlencede

Cem Uzan’la ilişkisini bitirip İstanbul’a kesin dönüş yaptıktan sonra adı Tolga Egemen ve Selhan Aloğlu ile anılan Derin Mermerci, önceki gece eğlencedeydi. Bir arkadaşının Cihangir Münferit’teki doğum günü partisine katılan Mermerci, daha sonra Ortaköy Anjelique’e geçti. Geç saatlere kadar eğlenen Mermerci, transparan elbisesiyle dikkat çekti.


Bodrum’un en yenisi

Eğlence dünyasının başarılı işletmecilerinden Ali Ünal ve Erkan Ünal, Bodrum-Yalıkavak’taki Tilkicik koyunda Moon Beach & Lounge’u hizmete soktu. Highlight Otel’in içinde bulunan ve Bodrum’un muhteşem koyunda masmavi denizi, kişiye özel hazırlanan ‘gazebo’ları, ağaç altı hamakları, deniz üstünde kurulan restoranı ile hizmet veren Moon Beach & Lounge, misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmak için tasarlandı.

Bodrum’da parti

Haberin Devamı

Türkbükü’ndeki Kuum Sortie, sezonu yarın akşam yapılacak partiyle açacak. Kuum Otel bu sezon Eksen Grup’la işbirliği yaparak otelin beach işletmesini, restoranları ve oda servisini emanet etti. Erol Kaynar ve Varol Kaynar’ın sahibi olduğu Eksen Grup bünyesindeki Sortie, İtalyan restorantı Cento per cento ve Kalamata Meyhane bu yaz burada hizmet verecek. Kalamata Meyhane’nin başında Beyza Gürbüzer, Kuum Sortie’nin işletmeciliğindeyse Betül Bovya var. Kuum Sortie de eğlence müdürlüğünü ise Mehmet
Davran üstlendi.

Yazarın Tüm Yazıları