Meditasyon için Hindistan’a gidiyorlar

Türk sosyetesinin önemli isimleri, son zamanlarda meditasyon için gruplar halinde Hindistan’ın yolunu tutuyor.

Ülkenin meditasyon kamplarıyla ünlü şehri Puna’ya akın edenler ve buradaki kamplarda yaklaşık bir ay geçiren ünlüler arasında Vedat Alaton, Mazhar Alanson, Alp Ekşioğlu ve Fulya Eyilik gibi pek çok isim var. Meditasyon yoluyla rahatlamak ve modern hayatın stresinden kurtulmak için bu kampları tercih edenler listesine, konuşulanlara göre her geçen gün yeni isimler eklenmekte... Geçtiğimiz ay Vedat Alaton ve Alp Ekşioğlu, birlikte Puna’ya gitmiş. Alp Ekşioğlu’nun kardeşi Can’la evli olan Tansa Mermerci ise önümüzdeki hafta yola çıkacakmış. Tansa Mermerci, gitmişken oradan kendi ürettiği aksesuvarlar için orijinal taşlar alacağını da söylüyormuş dostlarına...

Kıskanılacak ikili

Ankaralı iş kadını Nadire İçkale, gelini Özge ile geçtiğimiz hafta Nişantaşı’ndaydı... Oğlu Ozan İçkale ile evli olan Özge Hanım’la çok iyi anlaştıklarını söyleyen İçkale, ona olan sevgisi ve yakınlığı ile hem başka gelin-kaynanalara örnek oluyor hem de birçoklarını kıskandırıyor. O gün de keyifleri gayet yerinde görünen ikili, kış sezonu için Beymen’den yüklüce alışveriş yaptı.

Sonsuza kadar

1963-İstanbul doğumlu olan, 1991’de Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nü bitiren M. Hakan Demirok’un ‘Sonsuzluğa Armağan’ adlı mozaik sergisi, 23 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Crowne Plaza İstanbul Oteli’nde ziyaret edilebilecek. 1996’ya kadar yoğun olarak vitray, skrafito, yağlıboya ve özgün baskı çalışmaları yapan, ardından mozaik çalışmalarına yönelen sanatçı, bugüne kadar 6 karma sergiye katılmış, 9 kişisel sergi açmıştı.

Kusursuz olsun

Gül Ergi, önümüzdeki hafta dostları için özel bir davet vermeyi planlıyor. Ergi ile sekiz yıllık hayat arkadaşı Yücel Mergen, daveti nerede verecekleri konusunda karara varmışlar bile. 40 kadar arkadaşlarını Nişantaşı’ndaki Centro’da biraraya toplayacak olan Gül Ergi-Yücel Mergen ikilisi, davetin kusursuz olması için de tüm detayları birer birer gözden geçiriyormuş. Centro’nun sahibi İzzet Çapa, personeline hiçbir detayın atlanmaması için talimat vermiş.

Oyunculuğa ısınıyor

Cem Yılmaz’ın iki haftadır vizyonda olan ve hasılat rekoruna koşan G.O.R.A. filminde, filmin kostümlerini hazırlayıp diken İstanbul Devlet Tiyatroları Kostüm Tasarımcısı Canan Göknil de küçük bir rol aldı. Kötü kalpli komutan ‘Kubar’ın (Cem Yılmaz) terzisini oynayan ve Kubar’ın evlenmek istediği Ceku’nun (Özge Özberk) filmdeki gelinliğini hazırlayan Göknil, böylece oyunculuğa da yeşil ışık yakmış oldu.

Sonunda izin çıktı

İzmir’de yaşayan sevgilisi Osman Bey’in isteği üzerine İzmir’e yerleşen manken Yüksel Ak, son zamanlarda defile ve tanıtımlarda görünmüyordu. Sevgilisinin mankenlik yapmasına pek sıcak bakmaması nedeniyle iş hayatından uzaklaşan Ak’a sonunda izin çıktı. İstanbul’daki CNR Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Auto Show’da geçen hafta Renault standında görev alan mankenin moralinin yerinde olduğu gözlendi.

Bu morluk ne

Bianchi bisikletlerinin 120. kuruluş yıldönümü, Antalya’daki Kremlin Palace Otel’de geçtiğimiz haftasonu kutlandı. Ünlü mankenler değişik modellerdeki bisikletleri tanıttı. Bu tanıtım sırasında gözler 2004 Best Model birincisi Fatma Yaman’ın üzerindeydi... Ünlü mankenin baldırındaki morluk merak uyandırdı.

Eğlenceye vakit yok

Dedeman Otelleri’nin veliahtı Rifat Dedeman, eşi İpek Hanım’la geçtiğimiz gece Beyoğlu’ndaydı... Çift, Wanna’da baş başa yedikleri yemek sonrası erken saatte evlerinin yolunu tuttu. Gecenin erken noktalanmasının nedeni ise Rifat Dedeman’ın yoğun iş temposuydu... Ertesi gün çok erken saatte güne başlaması gerekiyordu.

Geceleri kendi evinde

Hande Demir, sevgilisi Erdinç Acar’la ilişkisini gayet mutlu bir şekilde sürdürüyor. Acar’la onun Acarkent’teki evinde biraraya gelip film seyreden, yine aynı evde arkadaşlarıyla buluşan, eğlenmek için genellikle Etiler Şamata Bar’ı ve Şamdan Kulüp’ü tercih eden Demir, günün sonunda ise anne evine dönüyor. Annesi Revan Sadıkoğlu’nun Bostancı’daki evinde kalan genç kız, tüm gününü sevgilisine ayırsa da akşamları annesine ait yani...

Biri İstanbul’da diğeri Ankara’da

Bilsak 5. Kat’ın sahibi, oyuncu Yasemin Alkaya, kız kardeşi Fige’yle birlikte Ankara’da restaurant-bar açtı. Barlarıyla ünlü Arjantin Caddesi’nde açtığı yeni mekanla oldukça iddialı olduğunu söyleyen Fige, kısa sürede Ankara sosyetesinin akın ettiği bir adres yaratmaktan son derece memnun... Bu mutluluğunu da hemen her gün telefonlaştığı ablası Yasemin Alkaya’yla paylaşıyor.
Yazarın Tüm Yazıları