Marjinal parti

Taksim’de yeni açılan "Sekiz Taksim" adlı otel, önceki gün Aslı Altan’ın doğum günü partisine ev sahipliği yaptı.

Altan için bu partiyi Güllü Aybar verdi. Zeynep Tunuslu, Arzu Sadıkoğlu, Karen Oksay ve Ardıç Gürsel gibi isimlerin davetli olduğu, sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden bu partide eğlencenin sınırları zorlanmış diye duydum...

Kuzenlermiş

Önceki gün Melis Çiftçi ve Mehmet Çolakoğlu’nun bir süredir flört ettiklerini yazmıştım. Bu haberim üzerine Mehmet Bey aradı. Melis’le sevgili olmalarının imkansız olduğunu, çünkü kuzen olduklarını ve çocukluklarından beri bir arada bulunduklarını söyledi. Çolakoğlu, bu tür yazıların kuzeni Melis’i çok üzdüğünü belirtti.

18’inci yaşını yıldızlarla kutladı

Most Production’ın sahibi Mustafa Oğuz ile yönetmen eşi Gül Oğuz’un oğlu Muratcan, 18’inci yaşını önceki akşam Tuus Restaurant’da kutladı. Kutlamaya Gülşen Bubikoğlu-Türker İnanoğlu, Emel Sayın, Şener Şen, Emel-Erol Evgin, Lüset-Mustafa Taviloğlu, İskender Atakan gibi sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gecede Sezen Aksu, "Elime doğdu" dediği Muratcan için mini bir konser verdi.

Trafik altüst

Sezen Aksu, gecenin sonunda Mustafa Oğuz ile kol kola mekandan çıkarken kuralı bozdu ve ilk kez bir mekan kapısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçı, "Sıradan bir gece bu, fazla büyütüyorsunuz çocuklar. Sizin bu soğukta beklemeniz, benim içimi sızlatıyor" dedi. O, röportaj verirken özel aracının kendisini beklemesi ise Nişantaşı trafiğinin altüst olmasına yol açtı.

TOÇEV’li çocukların günü

Swissotel The Bosphorus Istanbul, her yıl olduğu gibi yine çocuklar için büyük bir yılbaşı partisi düzenledi. TOÇEV himayesinde eğitim gören çocukları ağırlayan otel, sürprizleriyle küçük konuklarına unutulmaz bir gün yaşattı. Ev sahipliğini Swissotel Genel Müdürü Gerhard Struger’in yaptığı organizasyonda, dev Noel pastası ve kurabiyelerden yapılmış ev büyük ilgi gördü.

Yeni yıl alternatifi

Four Seasons Hotel Istanbul, yeni yıl için birbirinden şık programlar hazırladı. Örneğin, Seasons Restaurant’da mum ışığı eşliğinde romantik bir ortam ve canlı müzik var. Şef Mehmet Gök’ün dünya mutfaklarından hazırladığı yedi bölümden oluşan mönü ve Fransız Pasta Şefi Ghislain Gaille’nin leziz ve hafif tatlıları geceyi daha da özel kılacak.

Kayınpederini kaybetti

Erhan İşözen’in kayınpederi Tankut Öktem, hayatını kaybetti. İki gün önce gece yarısı Moda’daki evine gitmek üzere Boğaziçi Köprüsü’ne giren Öktem, Harem’deki zincirleme kazada yaşama veda etti. Kazada babasını kaybeden, kız kardeşi ise yaralı olarak kurtulan Oylum Öktem, bu acı haberle yıkıldı. Prof. Öktem’in cenazesi dün kaldırıldı.

Tasarım harikaları yarışıyor

"2007 De Beers Pırlanta Tasarım Yarışması" jüri komitesi, Dilek Hanif, Işın Görmüş, Kader Yıldız, Levent Eriş, mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı ve De Beers Pazarlama Grubu Türkiye Direktörü Zeynep Başaran’dan oluşuyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenen "De Beers Pırlanta Tasarım Yarışması"nın finalistleri, 11 Aralık’ta Swissotel’de düzenlenecek büyük finale çıkacak. Balkan İletişim tarafından organize edilen yarışmanın koreografisini Uğurkan Erez, sunuculuğunu İpek Tuzcuoğlu yapacak. Düzenlenecek müzayedenin de Turgay Artam tarafından yönetileceği bu özel geceden elde edilecek tüm gelir, Ebru Uygun başkanlığındaki TOÇEV’e bağışlanacak.
Yazarın Tüm Yazıları