Los Angeles’ta buluştular

Cem Hakko’dan boşandıktan sonra ortalıkta pek gözükmeyen, adını aşk dedikodularından uzak tutan Bettina Hakko, son bir aydır manşetlerden inmiyor.

Ender Mermerci’nin SuAda’da verdiği davet sonrası objektiflere yakalandığı Adam adlı genç için önce "eniştem" sonra "eski bir dostum" diyen Bettina Hanım’la ilgili son dedikodu Los Angeles’tan geldi. Los Angeles’ta yaşayan ve bir dönem İstanbul gecelerinde fırtına gibi esen bir arkadaşım, Bettina Hakko’nun objektiflere yakalandığı gencin gazetelerde yazıldığı gibi Amerikan güreşçisi Adam Copeland değil, film setlerinde asistanlık yapan Adam Haggiag olduğunu söyledi. Aynı arkadaşım, ikilinin geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta kaldıklarını da fısıldadı. Sanırım, dostlarına "Çocuklarla tatile gidiyorum" diyen Bettina Hanım, gözlerden uzak kalabileceğini düşünse de her yerde bir Türk’ün olduğunu unuttu.

Davet sonrası dinleniyor

Belma Simavi, 4 Ağustos günü Göcek’de sahibi olduğu Domuz Adası’nda davet verdi. Elit isimleri ağırlayan Belma Simavi’nin davetinde bir tek kuş sütünün eksik olduğunu söyleyenler, muhteşem bir hafta sonu geçirdiler. Belma Hanım, dostlarını ağırladığı davet sonrasında adasında dinleniyor.

Harry Potter’a yoğun ilgi

Dünya genelinde 64 dile çevrilen, 325 milyondan fazla satan J.K. Rowling’in çılgınlık derecesinde sevilen Harry Potter serisinin 5’inci filmi "Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı"nın galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Galaya, filmin oyuncularından Harry Potter’ın ilk aşkı Cho Chang’i oynayan Katie Leung ile yaramaz ikizler Fred ve George Weasley’i canlandıran Oliver ve James Phelps de katıldı.

Galaya özel bir otomobille gelen oyuncular alışveriş merkezinin önüne yerleştirilen kırmızı halının üzerinden geçerek, kendilerini görmeye gelen çok sayıda hayranına imza dağıttı. Melda Kosif, Hilal Kosif ve Sevil Sabancı’nın kızı Melissa Tapan’ın da katıldığı gala gecesinde genç oyuncular Türkiye’ye geldikleri için ve filme olan yoğun ilgi nedeniyle çok mutlu olduklarını söylediler.

Habbaplar’ın damat adayı

Transteknik Holding’in sahibi Roula-Mehmet Habbap çiftinin kızı Selin Habbap, evlilik yolunda. İki yıldır flört ettiği sevgilisi Okan Özkaynak’la ilişkisini ailesinin de bildiğini belirten Selin Hanım, önümüzdeki yıl için nişan ve fazla vakit geçirmeden de nikah planları yapıyormuş. Mercedes Benz Türkiye’de çalışırken tanışan Selin Habbap ve Okan Özkaynak, geçtiğimiz ay yoğun bir davet trafiğiyle karşılaşmış, en son Çubuklu 29’da Aytek Şavkan-Martha Graeff’in düğününe birlikte gitmişlerdi.

Kadınlara bedava

Laila Kalamış’ta bu gece yapılacak olan partiye kadınlar para ödemeden girebilecek. Laila’nın işletmecisi Iraz Gökçeören her perşembe gecesi, ünlü içki firmalarının katkılarıyla düzenlenecek organizasyonda, kadınlardan hesap alınmayacağını ve gecede DJ Emre Doğuşlu’nun çalacağı şarkılarla konukların sabaha kadar eğlenebileceğini söylüyor.

Hillside Beach’de şov

Geçtiğimiz günlerde Sapanca’da ilki gerçekleşen &Club Water Ski Weekend’in ikinci ayağı, 10-12 Ağustos tarihlerinde, Fethiye Hillside Beach Club’da yapılacak. Su üzerindeki akrobasi gösterileriyle dünya çapında bir şöhrete sahip olan Amerikalı Stars of Florida grubu da organizasyon için Fethiye’ye gelecek.

Önce Güverte sonra Sortie

Demet Akalın, bu gece Bodrum, Türkbükü’ndeki Güverte Bar’da sahneye çıkacak. Güverte Bar’ın sahibi Gökhan Osgan’ı kıramadığını, yoğun istek üzerine burada bir kez daha sahneye çıkmaya karar verdiğini söyleyen Akalın, Sortie’de de sahne alacak. "Tatil" adlı single’ıyla listelere hızlı bir giriş yapan Akalın, Boğaz’ın kıyısında özel olarak tasarlanan sahnede sevenlerinin karşısına çıkacak.

Soğuk duş

İpek Tuzcuoğlu’nun yaz tatili devam ediyor. Bodrum’da Türkbükü ve Gündoğan’ı mesken tutan Tuzcuoğlu, gün boyu denize girip güneşleniyor. Birbirinden değişik mayo ve bikinileriyle iskeleyi podyuma çeviren Tuzcuoğlu, önceki gün de Maça Kızı Otel’in iskelesinde denize girdikten sonra duş alırken objektiflere yansıdı.
Yazarın Tüm Yazıları