Lopez konserinde yumruk yedi

Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Jennifer Lopez’in konserinde eski çalışanının saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez, İstanbul’daki üçüncü ve son konserini geçtiğimiz cumartesi akşamı Ülker Sports Arena’da verdi. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de izlediği konserde tatsız bir olay yaşandı.
Rana Erkan’ın inşaatçı eşi Erol Tabanca, eski bir çalışanı tarafından darp edildi.
İşten çıkardığı kişi, “Senin yüzünden aç kaldım” diyerek eşi ve çocuklarının yanında Tabanca’ya saldırıp yumrukladı.
Olay aniden geliştiği için güvenlik görevlilerinin müdahale edemediği kavga sonrası meçhul kişi kalabalıktan yararlanarak gözden kayboldu.

Dev çadırda buluştular

Coca-Cola’nın, Marmara Forum’da ziyarete açtığı ‘Coca-Cola Dünyası’ adlı dev çadırı, 7’den 77’ye herkesi renkli atmosferiyle büyülemeye devam ediyor.
Geçtiğimiz pazar günü iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, çocuklarıyla birlikte soluğu bu eğlenceli çadırda aldı.
İstanbul’dan sonra Türkiye’yi gezmeye başlayacak olan Coca-Cola Dünyası, markanın 1886’dan günümüze uzanan tarihi boyunca dünyada ve Türkiye’de yaşananları anlatıyor.

Haberin Devamı

İlk imza Sabancı için

Sabancı Topluluğu’nda CEO’luğa kadar yükselen Hazım Kantar-cı’nın 32 yıllık başarı öyküsü kitaplaştırıldı. “CEO Kantarcı” adlı kitap için Kanyon’daki D&R mağazasında imza günü düzenlendi. Etkinlikte, Kantarcı’yı iş dünyasının patronlarının yanı sıra Sabancı Ailesi de yalnız bırakmadı. Kantarcı, ilk kitabını “İş hayatının kutup yıldızı” olarak tanımladığı Sakıp Sabancı anısına imzalayıp Türkan Sabancı’ya takdim etti.

Kalpten şarkılar

Türk Kalp Vakfı, kaynak yaratmak amacıyla Şişli Öğretmenevi’nde yemek daveti verdi. İcra Kurulu Başkanı Neval Güler ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Semiramis Sekban’ın ev sahipliğinde düzenlenen davette çekiliş yapıldı, bağış toplandı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı yemekte sahneye çıkan Cenk Eren de şarkılarıyla etkinliğe renk kattı.

Sabaha kadar dans

DJ ikili Posso, W Hotels ile Burn Studios işbirliğinde düzenlenen “DJ Lab” kapsamında Türkiye’ye geldi, W İstanbul’da performans sergiledi. W İstanbul Müzik Direktörü ve Burn Tutku ekibi üyesi Doğuş Çobakçor da DJ Posso’ya eşlik etti. Gecede eğlenenler arasında Osman Merzeci, Melis Murathanoğlu, Mehmet Dereli, Çiğdem Kayalı ve Selim Hamamcıoğlu da vardı.

Yazarın Tüm Yazıları