Lopez için ev partisi

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da üç konser veren dünyaca ünlü Latin yıldız Jennifer Lopez, Ataşehir Finans Merkezi’nde yükselen Metropol İstanbul’un sakinleri arasına katıldı.

Haberin Devamı

Lopez, gündüz boğaz ve adalar manzaralı dairesinin tapusunu alırken, akşam da Metropol İstanbul Ana Kule’deki tanıtım partisine katıldı. Partiye katılanlar arasında, Derin Mermerci, Deniz-Haluk Berdan, İlker İnanoğlu-Zeynep Mutlu, Alara Koçibey, Numan-Arzu Ceyhan gibi ünlü isimler vardı. Lopez, “Hayran kaldığım İstanbul’da gelecekte daha çok vakit geçirmek istiyorum” dedi.

Trüflü lezzet buluşması

Ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu Chaine Des Rotisseurs üyeleri Mövenpick Hotel Istanbul’da bir araya geldi. Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı ve Paris Yönetim Kurulu Üyesi Mohamed Hammam ve Mövenpick Hotel İstanbul’un Genel Müdürü Frank Reichenbach’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lezzet buluşmasına gurmelerin yanı sıra iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından beyaz trüfle hazırlanan mönü özel şaraplar eşliğinde sunuldu.

Haberin Devamı

Sarhoş bir adam yüzünden konser zehir oldu

Önceki gün Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca’nın Jennifer Lopez’in Ülker Sports Arena’daki son konserinde eski çalışanının saldırısına uğradığını yazmıştım. Haberim üzerine Erol Tabanca’dan bir açıklama geldi. İçkiyi fazla kaçırmış birisinin kendisini ve etrafındakileri rahatsız ettiğini belirten Tabanca, “Ailece hoşca vakit geçirmek amacıyla gittiğimiz konser, kendini bilmez biri yüzünden burnumuzdan geldi. Kavga falan olmadı” dedi.
Yurtdışında birçok projeye imza attıklarını belirten Tabanca, “Çalışanlarımızın maaş ve diğer hakları en hassas olduğumuz konulardandır” diyerek, saldırıyı yapan kişiyi hiç tanımadığını belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları