Londra’da nikah İstanbul’da düğün

İşadamı Vedat Yelkenci’nin kızı Yasemin, Londra’da İngiliz işadamı Ellioth Blum ile nikâh masasına oturdu. Çift, düğünü ise İstanbul’da yaptı.

Haberin Devamı

Number One TV’nin eski ortaklarından Vedat Yelkenci, yıllar önce Londra’ya yerleşmişti. Yaşamını orada sürdüren işadamı, ilk eşi Zeynep Paker’den olan kızı Yasemin’in düğünü için İstanbul’a geldi. İngiliz işadamı Ellioth Blum ile Londra’da nikâhlanan Yasemin Yelkenci, İstanbul’daki dostları için de Çırağan Sarayı’nda düğün yaptı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı düğüne kızı Esra Yelkenci Ayanoğlu ve oğlu Mete Yelkenci ile birlikte ev sahipliği yapan Vedat Yelkenci, dostlarıyla da hasret giderdi. Yeni evli çift, Candan Kıramer ile Bettina Machler’in organize ettiği düğünün ardından balayı için Capri Adası’na gitti.

Bekarlığa veda

Varsan Otomotiv’in sahibi Enis Pekuysal bekarlığa veda ediyor. İşadamı, şu sıralar Mykonos Adası’nda birlikte tatil yaptığı sevgilisi Nergis Mutlu ile önümüzdeki hafta sonu Bodrum’da nişanlanacak. Aile arasında düzenlenecek bir törenle nişan yüzüklerini takacak olan çift, eylül ayında İstanbul’da nikâh masasına oturacak.

Haberin Devamı

Pastadan DJ çıktı

Eskiden doğum günlerinde pastadan dansöz çıkardı. Zaman değişti, dansözlerin yerini DJ’ler aldı! Bodrum Club Catamaran’ın sahibi Mehmet Birgen, geçen ay eşi Dilek Birgen’in doğum günü için ünlü DJ David Vendetta’yı Türkiye’ye getirmişti. Dilek Birgen de önceki gün 69’uncu yaşını kutlayan Mehmet Birgen için DJ Mohombi’yi Bodrum’a getirdi.

Gazetecilere dikiz

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Bodrum-Cennet Koyu’ndaki evinde görüntülendi. Tatilini bol bol yüzüp yürüyüş yaparak geçiren işadamı, eline aldığı dürbünle fotoğraflarını çeken muhabirleri izleyerek onlara el salladı.

Ailece tatil

Tunç Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Azaphan, eşi ve çocuklarıyla çıktığı Bodrum tatilinde görüntülendi. Aile, Dinçer Azaphan’ın İtalya’da özel olarak yaptırıp Türkiye’ye getirttiği tekneyle Bodrum koylarını gezdi.

Lüksün ruhu

Mercedes-Benz Türk, “S-Serisi”nin tanıtımını Grand Tarabya Oteli’nde yaptı. Tamamen yenilenen ve “dünyanın en iyi otomobili” unvanını koruyan S-Serisi’nin tanıtımı, otomobil tutkunu ünlü isimleri buluşturdu.

Yazarın Tüm Yazıları