Kulis podyuma taşındı

İngiliz saç tasarımı markası Toni&Guy-Hair Meet Wardrobe ile 2014-2015 Sonbahar Kış koleksiyonunu tanıtan QUE, kulisi podyuma taşıdı.

Haberin Devamı

Mankenler, Zorlu PSM Sky Lounge’da yapılan defilede, “Backstage is the Mainstage” sloganıyla saç stillerini bu kez kulis yerine podyumda kendi kendilerine yaptı. Defileye aralarında Ceylan- Zuhal Pirinççioğlu, Elif Dürüst, Murat Cevahir, Ayşe Boyner, Bennu Gerede, Işıl Reçber, Indhira Taşpınar, Emre Ertürk, Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü’nün de olduğu iş, sanat ve moda dünyasının stil sahibi ünlü isimleri katıldı. Defilenin ardından Morini’de yapılan after party’de, kadınlar için kırmızı, erkekler için mavi renkte hazırlanan saç bakım çantaları hediye edildi.

Dünyanın renkleri
İstanbul’da bulunan muvazzaf ve fahri konsoloslukların oluşturduğu “İstanbul Consular Corps” (ICC) ve eşleri tarafından kurulan “Spouses of the Counsular Corps of İstanbul” (SCCI) önceki gün “Dünyanın Renkleri” temalı bir etkinlik düzenledi. Beşiktaş’taki
Shangri-La Bosphorus İstanbul’da gerçekleşen ve bütün geliri Demet Sabancı Çetindoğan’ın kurucusu olduğu Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanan etkinliğe başta İstanbul’da görev yapan konsoloslar ve eşleri olmak üzere iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gece, Macaristan’ın dünyaca ünlü müzik grubu Budapest Bar’ın şarkılarıyla renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları