Köpek saldırdı

Deniz Berdan ve köpeği saldırıya uğradı!

Haberin Devamı

Berdan’ın “Evimizin ferdi” dediği Foxy adlı köpeği, iddiaya göre başka bir köpeğin saldırması sonucu yaralandı. Köpeğin sahibinin kılını bile kıpırdatmadığı, hayvanları çevreden gelen bekçilerin ayırmaya çalıştığı olay sonrasında Foxy kanlar içinde kaldı. Berdan, yaşadığı şoku Twitter’da paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.

Çekirgelere ders

NisantasiON adlı barın sahibi Haluk Togar, aynı zamanda usta bir Uzakdoğu sporları hocası. Çetin Cin’in sahibi olduğu, Nişantaşı’ndaki Cin Pilates’te hocalık yapan Togar, öğrencilerine savunma hareketleri içeren “Krav Mega” adlı tekniği öğretiyor.

Estetik kursu

Burun estetiği konusunda üç kitabı bulunan Doç. Dr. Nazım Çerkeş, yeni bir başarıya imza attı. Çerkeş, ABD ve Avrupa’nın ünlü estetik cerrahlarına üç gün boyunca kurs verdi.

Haberin Devamı

Fırıncı oluyor

Bebek’teki Happily Ever After adlı kafesiyle adından söz ettiren Ayşe Kucuroğlu, şimdi de fırın açıyor. Bebek’in ara sokaklarında bulunan, Happily Ever After’ın ekmeklerinin pişirildiği minik dükkan, artık fırın olarak hizmet verecek.

Tatilde müzik keyfi

Uludağ ve Bodrum’daki Alkoçlar otellerinin yanı sıra Çeşme’deki Süzer Paradise Otel’in işletmesini üstlenen Gülşah-Ender Alkoçlar çifti, bayram tatilini küçük kızları Aslışah’la birlikte Bodrum’da geçiriyor. Torba’daki Alkoçlar Otel’de tatil yapan Aslışah, elinde iPad2, kulağında kulaklıkla bol bol güneşlenerek tatilin
tadını çıkarıyor.

Modellik yaptılar

Sexyy-s Mayoları’nın sahibi Seval Birinci ile Gottex Mayoları’nın sahibi olan Çiçek İç Giyim’in ortaklarından Sami Stamati, objektif karşısına geçip modellik yaptı. İkili, VİP Etiler dergisinin moda çekimleri için Calvin Klein marka kıyafetlerle poz verdi.

Bir ipte iki cambaz

Biri futbol sahalarının, diğeri de gece hayatının en hızlı isimlerinden olan Sergen Yalçın ile Murat Cevahir, şu sıralar Bodrum’da tatil yapıyor. Çapkınlıkta hız kesmeyen iki eski dost önceki gün Kuum Beach’in iskelesinde görüntülendi.

Yazarın Tüm Yazıları