Kocaman yalnızlık

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a alınan başarısız sonuçlar sonrası medyanın yanı sıra yakın dostları ve yöneticiler de sırt çeviriyor.

Haberin Devamı

Önce Buca, ardından da Yeni Malatya ve hazırlık maçında Samsunspor karşısındaki kötü görüntünün yanı sıra Santos ve Alex krizlerinin iyi yönetilmeyişinin faturası Aykut Kocaman’a kesilmeye çalışılıyor. Artık Kocaman yalnız bir adam ve bundan sonra işi iyice zorlaştı. Tek başına sıkıntılara göğüs geren genç hocanın tek düşüncesi ise Fenerbahçe’nin zarar görmeden sezonu şampiyon kapaması. Ancak öyle durumda ki en yakın dostları bile arkasından hançerliyor. İşte Fenerbahçe camiasında Kocaman ile ilgili konuşulanlar...

YÖNETİCİLER İKİLİ OYNUYOR

 Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri artık Kocaman’ı desteklemiyor. Bazı yöneticiler şu anda bile yeni bir teknik direktör getirilmesini istiyor. Yıldırım’ın kulüpteki ağırlığı nedeniyle bu durum açıkça dile getirilemese de yönetim artık hocasının arkasında değil. Şu an için yanındaymış gibi görünseler de sorunlar karşısında kimse eline taşın altına sokmuyor. Kocaman yalnız bırakılıyor.

KORUYUCULARI DESTEĞİ ÇEKTİ

 Medyada Kocaman’ı destekleyen isimler de kendisiyle ilgili artık olumlu sözler sarf etmiyor. Daha önce sınırsız destek veren yazarlar da Kocaman’a sırt çevirdi. Maçlarda oyuna yeterli müdahaleleri yapamaması ve yanlış tercihleri nedeniyle artık savunulamaz duruma gelmesiyle Kocaman’ın destek kalemleri bir bir eridi. “Sonuna kadar arkandayız” naraları atanlar artık kalemlerini bile oynatmıyor.

TARAFTAR DA SIRTINI DÖNDÜ

 Fenerbahçe taraftarı artık hocasının arkasında değil ve açık açık istifa seslerini de duyurmaya başladılar. Taraftar forumu Antu’da da Kocaman’ın hesap vermesi gerektiğini söyleyen introlar yayınlanıyor. Sarı lacivertlilerin sabrı taşmış durumda ve Kocaman efsane olduğu taraftarların gözünde artık miyadını doldurdu. Bu konuda da gerekli olan yönetim desteğini arkasında hissedemiyor.

ELEŞTİRİLER KULAĞINA GELDİ

 Kocaman’ın yakın olduğu isimler eleştirilere başladı. Tecrübeli teknik adama her koşulda destek olan Rıdvan Dilmen önceki gün televizyondaki yorumunda “Takımda ciddi bir sorun olduğu ortada. Herhalde Aykut’tan kaynaklanan bir problem var” dedi. Yeni Malatya maçını Aziz Yıldırım ile birlikte izleyen Dilmen’in başkana, “Artık bu iş Aykut ile yürümeyecek” dediği bilgisi de Kocaman’ın kulağına gitmiş durumda.

VE SAĞLIĞI BOZULDU

 Takımın aldığı başarısız sonuçların ardından gecesini gündüzüne katıp sürekli çözüm üretmeye çalışan Aykut Kocaman’ın sağlık durumunun da bozulduğu ve sıkıntılı günler geçirdiği konuşuluyor. Kocaman’ın tek hedefi ise Antalyaspor ve Trabzonspor maçları. İki maçın da kazanılması ve ardından sezon sonu takımı şampiyon yapıp ayrılmak şu an Kocaman’ın kafasındaki tek düşünce.

Yazarın Tüm Yazıları