Kız olsun diye tüm şartları zorluyorlar

Yatırım danışmanı Aytek Şavkan ile Brezilyalı kız arkadaşı Martha, geçtiğimiz yaz Çubuklu 29’da evlenmişti.

Bir yıldır evli olan çift, artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldiğine karar vermiş. Ancak ilk bebeklerinin ille de kız olmasını istiyorlarmış. Bunun için tüm şartları zorlamaya başlamışlar. Duyduğuma göre işi şansa bırakmak istemeyen Aytek-Martha Şavkan çifti, bebeğin cinsiyet seçimini mümkün kılan PGT adlı bir uygulamadan medet umuyormuş. Türkiye’de yasak olan ve bazı doktorlar tarafından etik bulunmayan bu uygulamadan faydalanabilmek için yurtdışındaki uzmanlarla görüşmeye başlamışlar. Son bir hatırlatma yapayım; Fenerbahçe’nin Uruguaylı futbolcusu Lugano da aynı yönteme başvurmuştu. Ve iki oğlu olan çift şimdi bir kız bebek bekliyor.

Fanatik yengeç

Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 6 puan fark atarak şampiyon olması, sarı-kırmızılı taraftarları sokaklara döktü. Geçtiğimiz gün Etiler Şamdan’da yapılan kutlamalara Eran Tapan da katıldı. Tapan, mekanın kapısı önünde dakikalarca yengeç dansı yaptı.

Ulusoy’dan destek

Mertsa Cup’ın finalleri, geçtiğimiz hafta Ankara Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşti. Mertsa Şirketler Topluluğu’nun kurucularından Reşat Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı, binicilik dünyasının ustalarının, cemiyet ve siyaset hayatının tanınmış simalarının davetli olduğu turnuvayı Haluk Ulusoy da izledi.

Yılda sadece beş tane üretiliyor

Chronos İstanbul, İsviçre’nin ünlü saat markası Jaeger-LeCoultre’un yeni modeli Master Compressor Extreme Lab’i, bu akşam Blackk’te vereceği partiyle tanıtacak. Chronos İstanbul’un Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Hatipoğlu, eşi Berna Hanım ve Jaeger-LeCoultre’un CEO’su Jerome Lambert, partide yılda sadece 5 adet üretilen Extreme Lab modeli hakkında detaylı bilgi verecek.

Gecelerin yeni üçlüsü

İstanbul geceleri yeni bir üçlü kazandı! Burçak Sayılgan, Ayşe Çavuşoğlu ve Selin Fadıllıoğlu, geride bıraktığımız hafta boyunca neredeyse birbirlerinden hiç ayrılmadı. Çubuklu 29’da verilen F1 partisine birlikte katılan üç arkadaş, ardından Rahmi Koç Müzesi’ndeki Selim Hamamcıoğlu’nun partisine yine beraber gitti. Gruba son olarak önceki gün, İstanbul Park’ta F1 yarışlarını izlerken rastladım.

İkinci mağaza Nişantaşı’nda açıldı

Jo Malone, Harvey Nichols’tan sonra Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete girdi. İlk mağazasını 14 yıl önce Londra’da açan, Türkiye’ye Estee Lauder’ın Türkiye mümessili Elca Kozmetik tarafından getirilen Jo Malone’un marka müdürü ise Ebru Karaçam... Karaçam’la geçtiğimiz hafta Bodrum’da karşılaştım. Nişantaşı mağazasında bulunan, özel davet ve sunumlara müsait VIP odasının büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Reina’da kutladılar

Ferrari’nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa’nın kazandığı Formula 1 Türkiye Grand Prix’si sonrası, Red Bull Ortaköy Reina’da bir parti düzenlendi. Partiya Massa’nın yanı sıra David Coulthard, nişanlısı Koren Minier, 80’li yılların rock yıldızlarından Nikki Wilde, Joe Lynn Tunner, Sebastian-Claire Bourdais, Jonson Button, Ümit Karan, Eylem Şenkal ve Sinemis Candemir de katıldı. Parti, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Babadan onay çıktı

Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızı Ceylan, geçtiğimiz yaz aylarından beri Burçin Serter’le birlikte... Önceki gün Nişantaşı City’s’de rastladığım ve ayaküstü sohbet ettiğim Celal Çapa, Burçin Serter’in saygılı kişiliğini ve mütevazılığını beğendiğini, kızının ilişkisine onay verdiğini anlattı. Celal Bey, gençlerin nişan yüzüğü takmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.
Yazarın Tüm Yazıları