Kıskanılan çift ayrılıyor

İşadamı Ercan Canmutlu, geçtiğimiz yıllarda eşi Müge Canmutlu’ya aldığı 25 bin dolarlık Balenciaga çantanın yanı sıra doğum gününde hediye ettiği Jaguar’la gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Kulağıma gelenlere göre çiftin evliliklerine nazar değmiş. Daha önce de ayrılacakları yazılıp çizilen Müge-Ercan Canmutlu çiftinin boşanmaya karar verdiklerini duydum. Geçen hafta sonunu Alaçatı’daki Otel 7’de tek başına geçiren, Çeşme’deki Marrakech Beach’in açılışına da katılan Ercan Canmutlu, eşi Müge Canmutlu’yu soranlara da ayrıldıklarını söylüyormuş.

Falls açıldı

Galatasaray Spor Kulübü’nün yöneticilerinden, Altur’un sahibi Abdurrahim Albayrak’ın eşi Şükran Albayrak, Falls adını verdiği hediyelik eşya ve çikolata mağazasını Kanyon’da açtı. Mustafa Sarıgül ve Fulya Terim’in kestiği kurdeleyle hizmete giren Falls’ın açılışına iş, sanat ve spor dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Tarihe geçti

Eda Taşpınar’ın sevgilisi, milli sörfçü Bora Kozanoğlu, 2012 PWA Dünya Kupası ilk ayağı için geçtiğimiz ay İtalya’da yarışmış ve ilk 10’ girmeyi başarmıştı.
Bu ay da yarışmanın ikinci etabının yapıldığı Kore’ye giden Kozanoğlu, büyük bir başarıya imza attı. Kozanoğlu, Windsurf Dünya Şampiyonası’nda önceki gün yarışların bitmesine 3 gün kala yapılan finali kazanarak tarihe geçti. Kozanoğlu’nu ilk tebrik eden de sevgilisi Eda Taşpınar olmuş.

Haberin Devamı

Erkeklere yemek dersi

“Afrodizyak Yemekler”, “44 Tabak Aşk” adlı kitapların yazarı Elif Tapan, şimdi de TV programına başlıyor. Tapan’ın, World Travel Channel’da yayınlanacak programın ismi de, “44 Tabak Aşk” adlı kitabı ile aynı adı taşıyacak. Tapan programda, her hafta bir erkek izleyiciye kitabındaki bir yemeği yapmayı öğretecek.

Geniş aile

Aksel Goldenberg, 2006’da Çubuklu 29’da yapılan bir düğünle Nazlı Goldenberg ile evlenmişti. Evliliklerinin birinci yılında oğulları Derin’i kucaklarına alan çiftin bir buçuk yıl sonra da ikinci oğulları Cem dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz aylarda bir kız çocuk sahibi olan Aksel-Nazlı Goldenberg çiftini önceki gün Kanyon’da gördüm. Nazlı Hanım yeni doğan kızını kucağında taşırken, Aksel Bey ise oğlunun elini tutuyordu.

Koç’a Süperyat Ocar’ı

Birbirinden iddialı yatların yarıştığı Dünya Süperyat Ödülleri, Çırağan Sarayı’nda sahiplerini buldu. Koç Topluluğu’nun tersanesi RMK Marine tarafından inşa edilen 45 metrelik süperyat “Karia” ve 30 metrelik “Sarafin”, Dünya Süperyat Ödül Töreni’nde ‘Jüri Özel Ödülü’ alırken, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, “İnşallah bu örneklerle ülkemiz yat imalat sektöründe daha iyi yerlere gelecek ve başarılı projelere imza atacaktır” dedi.

Yaza merhaba

Haberin Devamı

Havaların ısınmasıyla Ortaköy-Kuruçeşme hattında hizmet veren, yaz aylarının popüler adresleri birbir açılmaya başladı. İlk olarak Ortaköy’deki Anjelique sessiz sedasız kapılarını açarken, Reina da geçen hafta yaza merhaba demişti. Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Grup bünyesinde hizmet veren Kuruçeşme’deki Sortie de yarın gece yaz sezonunu açacak. Sortie’de bu yaz Emre Çapa’nın işlettiği Minyon, Fishmekan, Kile Kebab, Cafe de Paris, Rodizzio, Niwa Bar ve Girit mutfağının mezelerini bulabileceğiniz Giritli Bosphorus yer alacak.

1. yaşa eğlenceli kutlama

Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un Levent’te açtığı Edition Otel, bugün birinci yılını kutlayacak. Gold Bar’daki kokteyl ile başlayacak kutlama, Cipriani’deki yemeğin ardından Billionare Club’da Ajda Pekkan’ın konseri ile devam edecek. DJ David Şeboy’un müzikleri eşliğinde eğlence sabaha kadar devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları