Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı ÇimenYazarın Tüm Yazıları

Kimin evi daha akıllı?

Teknoloji, sadece iş ve özel yaşamımızın değil; ev hayatımızın da önemli bir parçası. Yani bir evdeki elektronik donanımın kalitesine ve güncelliğine bakarak o evin IQ’sunu ölçebilirsiniz!

Haberin Devamı

Odak noktası: TV

Son 50 yıldır TV ünitesi evdeki noktası olarak aile yaşamını bölen bir unsura dönüştü. Yine de dünyaya açılan vazgeçilmez bir pencere bizim için. Salon dekorasyonu yapılırken ilk kaygının TV’nin nereye konacağı olduğunu kim inkar edebilir ki?

XL kanepeler

Televizyon karşısında geçen zamanın artması, konfor ihtiyacını doğurdu; masaj yapan, hatta klimalı koltuklar çıktı. Sonra geniş ve derin formlar geldi. Üzerinde yayılıyoruz, uyuyoruz...

Akıcı görsellik

Yumuşak hatlar, bitişler ve yuvarlak köşelere sahip bu modüler yapılı mutfak, bir Atilla Kuzu tasarımı. Tüm cihazlar ankastre olarak bu organik forma yerleştirilerek görsel bütünlük korunmuş.

Elektrikli şömine

Kolay kurulumu, uzaktan kumandası ve alev efektleriyle vazgeçilmez bir keyfe dönüşen elektrikli şömineler özellikle çokkatlı konutlarda iyice popülerleşmeye başladı.

Tekno-rustik

Haberin Devamı

Mutfakta vintage ve rustik stili seviyorsanız yemek pişirme ve saklama için teknolojiden feragat etmeyin. Bunun için geleneksel cihazların ve kuzine tipi ocakların da ankastreleri üretiliyor.

Eski ile yeni

Evde bir çalışma alanı yaratmak için, soğuk bir ofis havasına katlanmayın. Teknolojik cihazların ultramodern görüntüsünü ahşap masası, antika aydınlatma ve tasarım ikonu sandalyeyle dengeleyebilirsiniz.

Düzen faktörü

Açık mutfaklarda temiz ve aydınlık görünüm daha da önem kazanıyor. Emektar yardımcılarımız buzdolabı, fırın, mikrodalga ve bulaşık makinesi mutfak kapaklarının arkasına saklanıyor.

Fonksiyonel olmalı

Artık TV sehpası kalmadı; her mobilya markasının koleksiyonuna TV, ses ve görüntü sistemlerini içine alan duvardan duvara üniteler girdi. Bu ünitelerin bir kısmını kitaplık gibi değerlendirmek de önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Genleşen banyolar

Banyolar hiçbir dönem şimdiki kadar büyük ve konforlu olmamıştı. Endüstrinin aktörleri, tüketicilere yüksek teknolojili çözümler sunuyor. Ve ortaya salon görünümlü banyolar çıkıyor.

Evde sinema

Elektronik markaları ses-görüntü kalitesi, kompaktlık ve enerji tasarrufu konusunda dikkatinizi çekmek için uğraşırken, mobilyacılar da beyazperde keyfini artıracak düzenler tasarlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları