Karabağlar’ın özel hastanesi

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde faaliyet gösteren Özel Baki Uzun Hastanesi Koordinatörü Prof. Dr. Bahattin Canbeyli, 2011 Mayıs ayında hizmete giren kurumun onkoloji dışında tüm branşlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Canbeyli, “Özellikle bugün birçok hastanede olmayan, kalp damar cerrahisi ve anjiyo yapılıyor. Hasta sayımız gayet iyi. SGK’lı hastaları kabul etmemizden dolayı, değişik branşlarda her gün 15’e yakın ameliyat yapılıyor. 08.00-17.00 saatleri arasında çalışıyoruz. Gece ise her branşta icapçı hekimlerimiz var” dedi.

40 yatak kapasitesi

40 yatak kapasitelerinin bulunduğunu dile getiren Prof. Dr. Canbeyli, 4’ü yenidoğan olmak üzere, 17 yoğun bakım yatağının olduğunu ifade etti. 2 doğumhane ile 3 ameliyathanenin de bulunduğunu aktaran Canbeyli, “Tüm görüntüleme üniteleri hastanemiz bünyesinde mevcut. 4 bin 500 metrekarelik alana hastane, tam donanımlı biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuarları ile hastalarına bilgisayarlı tomografi (BT), manyetik resonans görüntüleme (MRG), dört boyutlu doppler ultrasonografi, EKO kardiyografi, mamografi, kemik dansitometrisi, floroskopi görüntüleme sistemleri, nükleer tıp ve patoloji gibi alanlarda tetkik ve kontrol hizmeti sağlıyor” bilgisini verdi. Canbeyli, 25 uzman hekim ve 25 hemşireden oluşan servis kadrosuyla faaliyetlerini yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Vizyon ve misyon

Haberin Devamı

Canbeyli, hastanenin misyonu ve vizyonunu şöyle açıkladı: “Misyonumuz, toplumsal sorumluluk bilinci ile bilimsel, vicdani ve etik değerlerden ödün vermeden, yasal koşullara uyumlu, kaliteli, kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunmak, hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı sağlık bakım ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan lider bir kuruluş olmak. Vizyonumuz ise tıbbi hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, üstün nitelikli ekibi ve çağdaş altyapısı, öncü uygulamalarıyla, Türkiye’ye model oluşturmayı ve dünyada referans gösterilen sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemek.”

Yazarın Tüm Yazıları