Kalbi aşk cebi parayla dolu olsun!

‘Arkadaşım olsun. Beni dinlesin. Bir şeyler paylaşalım yeter’ diyor Blue.

Blue, 23 yaşında çok şeker bir erkek. Su da 23 yaşında. Ama ilginçtir Blue gibi romantik değil bir de kadınlar daha romantiktir denir. Su, esprili ve pek gerçekçi! Meseleyi küt diye koyuyor: ‘Kalbi aşk, cebi parayla dolu olsun! Diğerleri önemli değil’ diyor. Bu arada Su’nun ‘Bugüne kadar söylediğin en berbat yalan’a verdiği cevaba da bayıldığımı

söylemem gerekiyor: ‘Her an en berbat yalanları söylüyorum! Mesleğim Halkla İlişkiler. Ben ne yapayım?’ Söz yalandan açılmışken Otomobil’in söylediği yalanı da beğendiğimi itiraf etmeliyim: ‘Çok güzel öpüşüyorsun!’ Dehlis’inki de hiç fena değil: ‘Seni artık düşünmüyorum!’ Yalan söylemek zorunda kalmamanız dileğiyle, iyi haftalar diliyorum. Baaay.

1- CİNSİYET...
YAŞ...
İŞ...
BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
EN SEVDİĞİM KİTAP...
YATAK ODAMDA ...
EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

ERKEK

blueangel06@mynet.com

RUMUZ: BLUE

Yaş:
23. İş: Kamu sektörü. Beni tanımalısın çünkü: Hayat dolu, sıcak kanlı, yalanı sevmeyen, dürüst, samimi, gülmeyi seven ve arkadaşlığa değer veren biriyim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Arkadaşım olacak bir kadın. Beni dinlesin, birşeyler paylaşalım yeter. Bir de mütevazi olsun, havalı tiplerden hiç hoşlanmam! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kişiliğim, ailem, internet, hayallerim ve ilerde olursa eşim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: City Of Angel, Joe Black. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Her tür müziği dinlerim. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben bir şey yapmadım. Valla, kendisi bozuldu.’ En beğendiğim ünlü: Kylie Minogue. En sevdiğim kitap: Çocuk Kalbi! Yatak odamda: Yalnızlık ve hayallerim var. En rahatsız olduğum an: Bekletilmek, bir şeyi hatırlamak isteyip de hatırlayamadığım anlar, uyumak isteyip de sabaha kadar uyuyamayıp sonra mesaiye geç kaldığım zamanlar.


cococolo@mynet.com

RUMUZ: OTOMOBİL

Yaş:
22. İş: Otomobil teknisyeni. Beni tanımalısın çünkü: Karizmatiğim. Benimle hayata bakışın değişecek, o güzel gözlerin benden başkasını göremeyecek. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Çılgın, sempatik, hayat dolu ve en önemlisi kendisine verilen değerin kıymetini bilecek bir kadın. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Deniz, müzik, ay ışığında içilen şarap, sinema ve aşk. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Hayalet, Titanic, Servi Boylum Al Yazmalım. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu, Kıraç, Barış Manço, Tarkan, Candan Erçetin. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘ Çok güzel öpüşüyorsun.’ En beğendiğim ünlü: Kadir İnanır. En sevdiğim kitap: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git. Yatak odamda: Ay ışığı, hayallerim ve ben varız. En rahatsız olduğum an: Kız arkadaşıma kur yapıldığı an.



properpride@mynet.com

RUMUZ: STUDENT

Yaş:
23. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Ben senin hayatındaki dönüm noktanım. Bu kadar da iddialıyım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Beni hak etmelisin! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, kariyerim, fikirlerim, bilgisayarım ve kitaplarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Dido. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Artık sevmeyeceğim.’ En beğendiğim ünlü: Brad Pitt. En sevdiğim kitap: Siyaset bilimi üzerine kitaplar okumayı severim. Yatak odamda: Sadece sen yoksun! En rahatsız olduğum an: Sabit fikirli, önyargılı insanlarla konuşmak zorunda kalmam.



ozgur_gok@hotmail.com

RUMUZ: DEHLİS

Yaş:
26. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Esprili ve gevezeyim, sıkılmazsın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Yaradılanı severim, yaradandan ötürü, yüreği güzel hiç bir insandan sıkılmam. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Hayatımda olan güzel hiç bir şeyden vazgeçmem. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Kasımda Aşk Başkadır. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Candan Erçetin’nin bütün albümleri. En beğendiğim ünlü: Filiz Akın. En sevdiğim kitap: Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Kitaplarım, cd’lerim, fotoğraflarım, yatağım ve ben. En rahatsız olduğun an: Bir kadının ağladığı an, hiç görmek istemem. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Seni artık düşünmüyorum.’



kuntay06@mynet.com

RUMUZ: 06

Yaş:
25. İş: Mühendis. Beni tanımalısın çünkü: Tanışmazsak bu oyun burada biter ve hiçbir zaman resimdeki o güzel çift olamayız! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Bana benzeyen biri. Yani biraz çılgın, epeyce bir duygusal, biraz umursamaz, rol yapmayan ve en önemlisi şımarık olmayan. Vazgeçemeyeceiğim 5 şey: İşim, müzik, esprilerim ve kimi zaman aptallık boyutundaki iyi niyetim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Mesajınız Var filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Niran Ünsal, Nilüfer, Düş Sokağı Sakinleri. En beğendiğim ünlü: Arzum Onan. En sevdiğim kitap: Saraydan Sürgüne. Yatak odamda: Sigaram ve bilgisayarım var. Ha bir de, uykum kaçınca en keyifli mekanım olan yer minderleri.


KADIN


su_misali_su@mynet.com

RUMUZ: SU

Yaş:
23. İş: Halkla ilişkiler. Beni tanımalısın çünkü: Çünküsü münküsü yok! Beni tanıyacaksın o kadar! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kalbi aşk, cebi de para ile dolu olsun. Diğerleri önemli değil! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Fenerbahçe, Türk kahvesinin yanındaki sigaram, internet, annemin yemekleri ve sen. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Beraber bir film çevirmeye ne dersin? Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Her an en berbat yalanları söylüyorum. Mesleğim halkla ilişkiler ne yapayım? En sevdiğim kitap: Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Kıyafetlerim, kıyafetlerim ve kıyafetlerim var. Kısacası kıyafetten diğer eşyalar gözükmüyor. En rahatsız olduğum an: Yalan söylediğimin anlaşılması.



melisa_uluhan@hotmail.com

Rumuz: MELİSA

Yaş:
22. İş: Asistan. Beni tanımalısın çünkü: Akdeniz kadar ateşli, Karadenizin dalgası

kadar hırçın, Ege denizi kadar görülmeye değer bir hatunum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sıra dışı, kendine güvenen, özgür ve dürüst bir erkek. Ama çok da dürüst değil. Çok fazla dürüst olursan, kırıcı olursun. İstemem. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Çikolata, mesleğim, eğlenmek özgürlük arkadaşlarım ve aşk. En sevdiğim aşk film sahnesi: Titanic. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Yonca Evcimik, Eminem. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Amcam kaza yaptı. Haftasonu buluşamıyoruz, çok üzgünüm.’ En beğendiğim ünlü: Brad Pitt. En beğendiğim kitap: Ömer Hayyam-Rubailer. Yatak odamda: Ne ararsan var. En rahatsız olduğum an: İstemeyerek yaptığım her şey.



zelis13@yahoo.com

RUMUZ: ERKEK&KADIN

Yaş:
49. İş: Emekli. Beni tanımalısın çünkü: Sevecen, duygusal, hayata gülümseyerek bakan, daha yaşanacak çok şeyin olduğuna inanan biriyim. Ve aşık olmanın yaşla ilgisi olmadığını bilirim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Güler yüzlü, kendine ve bana özen gösteren bir erkek. En önemlisi de ön yargılı olmayan. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Zamanla herkes bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalıyor. İnsan benim yaşıma gelince bunu öğreniyor. En sevdiğim kitap: Bir Geyşa’nın Anıları.’ En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Jazz ve Türk Sanat Müziği severim. Yatak odamda: Ben ve kitaplarım var. En rahatsız olduğum an: Olduğumdan farklı görünmek zorunda kalırsam.



asum_17@hotmail.com

RUMUZ: GÖKYÜZÜ

Yaş:
27. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Hayatına yeni bir keşke eklememek için, beni tanısan iyi edersin! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Esprili, sorumluluk sahibi, anlayışlı, biraz da eli yüzü düzgün bir erkek. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: İşim, ailem, arkadaşlarım, saygı, 5. olmak ve sıralamayı değiştirmek sana bağlı. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Bridget Jones’un Günlüğü iyiydi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu’nun tüm albümleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Berbat yalan söylemem. O işleri iyi kıvırırım. En beğendiğim ünlü: Mehmet Aslantuğ. En sevdiğim kitap: Ahmet Altan Aldatmak. Yatak odamda: İstediğim her şey var. En rahatsız olduğum an: Tanımadığım kişilerle aynı ortamda bulunmak.



dearnermin@mynet.com

RUMUZ: 21

Yaş:
21. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Sevmeyi seven, duygusal, bir o kadar da maceraperest birini mutlaka tanımalısın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Benimle konuşman yeterli, o zaman anlarsın. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Cep telefonum, ailem, müzik, aşk, uyku ve hayallerim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Özel Bir Kadın filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu, İlhan İrem, Nilüfer, Kayahan. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Hangi birini söylesem bilmiyorum hepsi birbirinden kötü ve berbattı. En beğendiğim ünlü: Keanu Reeves. En sevdiğim kitap: Cezmi Ersöz/İçime Gir Ama Sigaranı Söndürme. Yatak odamda: Ben varım ama sen yoksun! En rahatsız olduğum an: Sevgilimin başka biriyle olduğunu görmek ya da duymak. Bu beni çok rahatsız eder.

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

gulay2328@mynet.com

RUMUZ: GÜL-AY

Cinsiyet:
Kadın. Yaş: 23. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Bu hayatının fırsatı! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kendin olarak karşıma çık ve beni mutlu et. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Sinema, yazmak, köpeğim, gitarım ve aşk. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Servi Boylum Al Yazmalım. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Şebnem Ferah, Yaşar. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Valla ben öyle bir şey demedim.’ En beğendiğim ünlü: Richard Gere. En sevdiğim kitap: Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamaz. Yatak odamda: Kağıtlarım, bilgisayarım ve ben varım. En rahatsız olduğum an: Beğendiğim veya hoşlandığım erkek karşısında rezil olmak.


Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?
Yazarın Tüm Yazıları