Justin konserinde bir Belieber annesi olmak

12 yaşındaki kızım fena halde Justin Bieber hayranı. Sizi bilmem ama biz ailecek Justin ile yatıp, Justin ile kalkıyoruz. Bir ‘Belieber’ ailesi olarak çıktık yola, vardık Berlin’e, dünya gözüyle Bieber’ı görmeye

Haberin Devamı

Konuya son derece hâkimiz. Ne yer, ne içer, neye alerjisi var, nerede doğmuş, annesi kimmiş, kardeşi neredeymiş...  Her şeyi ama her şeyi sular seller gibi biliyoruz. “Sevgilisiyle öpüştü... Birlikte tatile çıktılar... Tişörtsüz görüldü... Polonya’da havaalanı görevlilerince soyuldu... Maymunu Mally Almanya’ya alınmadı...” Anlayacağınız önümüz, arkamız, sağımız, solumuz Justin Bieber. Dünyaca tuhaf bir Bieber saklambacı oynar olduk.
Biliyorsunuz, 2 Mayıs‘ta İstanbul’a geliyor. Ama kızım sağ olsun, biz ille de İstanbul’dan önce kendisini Berlin’de görmeliydik! Sonuçta kendimizi O2 Arena’da 17 bin Belieber’ın arasında, çığlıkların, çırpınışların içinde bulduk. Tamam, bütün genç kızlar Justin Bieber hayranıydı ama sahiden de durum bu derece vahim miydi? Gittim, yerinde gördüm. Ne yalan söyleyeyim, hakikatten de vahimmiş. O nasıl bir sevmek, hayran olmak, hatta aşka düşmek! Ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, tam da çığlıklara alışırken biri uçarak sahneye girdi. Ve aylardır, haftalardır, günlerdir beklenen konser başladı.

Haberin Devamı

PARAYI VEREN, BIEBER’LA TANIŞIR

Evet, Bieber çok yakışıklı, temiz yüzlü ve güzel sesli. Ama bizim küçük Emrah’tan hallice kaşları ve yalvarış dolu bakışlarını göz ardı edemiyor insan. Bir anne olarak üzülüyorsunuz Bieber’ın haline. Şovunu konserini, şanını şöhretini bir kenada, o kambur duruş, o düşük omuz her şeyi özetliyor. Uçarak girdiği sahnede iki saat boyunca sayısız dansçıyla oradan oraya savrulmasına rağmen bedeniyle “Ben bu kadar yükü taşıyamıyorum, kamburum çıktı” der gibi. Konserin en heyecanlı yerinde hop diye bir Belieber’ı sahneye çekiyor, herkes çığlık çığlığa. Kendisine piyango vuran genç kızımızsa sanki başka bir boyuta geçiyor, Bieber’ın çekim alanına sürükleniyor. Sahnedeki altın renginde, heybetli bir tahta oturarak el ele, göz göze söylenen şarkılar... İş şarkıyla da bitmiyor, bu buluşma kulisin arkasında da devam ediyor.“İşimi garantiye alırım, şans oyunlarına bırakmam” derseniz. 2 bin 750 TL’lik  ‘Meet&Greet’ paketlerinden almanız yeterli. Bu paket sayesinde Justin Bieber’la tanışmayı, fotoğraf çektirmeyi garantilemeniz mümkün.

Haberin Devamı

ÇOCUKLUĞUNUN  YASINI MI TUTUYOR?

Konser boyunca Justin Bieber’dan çok, Bieber hayranı kızıma ve arkadaşlarına bakıyorum. Kız çocuklarının en büyük hayali Justin’i görmek, onunla göz göze gelebilmek, bir ihtimal ona dokunabilmek. Erkek çocuklarıysa saçıyla kıyafetiyle duruşuyla bakışıyla birer Justin Bieber kopyasına dönüşme derdinde.
İki saatin sonunda genç delikanlı yoruluyor, bedeni bükülüyor, kaşları hafif hafif düşüyor, su içiyor, terini siliyor, yaşıtları dans ederken o bütün eforunu onları coşturmak için harcıyor. Ben annelik içgüdülerimle bunları düşünürken konser bitiyor. Herkes halinden son derece memnun. Otele doğru giderken konserden geriye aklımda tek bir şey kalıyor, o da Bieber’ın çocukluk fotoğrafları. O fotoğraflarla bize ne anlatmak istediğini düşünüyorum. Sadece nostalji yapmak istemediği apaçık ortada. Belki 19 yaşında rafa kaldırdığı çocukluğunun yasını tutuyor, belki de ben fazla kuruntu yapıyorum…

Yazarın Tüm Yazıları